- Konular
- 181
- Online süresi
- 15m 42s
- Reaksiyon Skoru
- 102
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 147
- MmoLira
- 5
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ben ely e sıfırdan başladım 2 gün önce yavaştan diziyoruz itemleri bakalım günde 3 , 4 t zor olcak ama dizicez piyasada düzgün pvp yok
yeni server açılırsa farketmez orayaya da geçerim hemen yeterki mmo olsun 
yeni server açılırsa farketmez orayaya da geçerim hemen yeterki mmo olsun 
- Konular
- 28
- Reaksiyon Skoru
- 37
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 4 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
dıkat;15815505' Alıntı:ben ely e sıfırdan başladım 2 gün önce yavaştan diziyoruz itemleri bakalım günde 3 , 4 t zor olcak ama dizicez piyasada düzgün pvp yokyeni server açılırsa farketmez orayaya da geçerim hemen yeterki mmo olsun
![]()
Tam benim kafadasın ya bende marsta oynuyordum bi aralar
Tanıyo gibiyim seni , dedigin gibi piyasada adam gibi bi emek serveri yok bi mmo var. Mmo nun havası bi başka abi 
- Konular
- 28
- Reaksiyon Skoru
- 37
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 4 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Evet fikir çok iyi ancak tabiri caiz ise eski jüpiterliler ve eski itemleri nasıl bu svye aktarılcak yada aktarılacakmı o kadar emek boşamı gidek ?
Kardeşim jüpiterdeki itemlerin bu yeni açılan servere atılsa emek diye birşey kalmaz ki
Yeni serverin amacı yeni üyeler kazandırmak ve oyunu bırakmış kişilere yeni şans tanımak gibi bişey
Server açıldıgında tabiki itemlerin Jüpiterde kalıcak Yeni servere geçmiycek
- Konular
- 181
- Online süresi
- 15m 42s
- Reaksiyon Skoru
- 102
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 147
- MmoLira
- 5
- DevLira
- 0
Tam benim kafadasın ya bende marsta oynuyordum bi aralarTanıyo gibiyim seni , dedigin gibi piyasada adam gibi bi emek serveri yok bi mmo var. Mmo nun havası bi başka abi
![]()
bende galiba tanıyorum rahmimiydi fahrimiydi öyle bi adın vardı ben revanchista şamanım vardı marsta hatırlarsın belki

- Konular
- 28
- Reaksiyon Skoru
- 37
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 4 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
dıkat;15817948' Alıntı:bende galiba tanıyorum rahmimiydi fahrimiydi öyle bi adın vardı ben revanchista şamanım vardı marsta hatırlarsın belki![]()
Hatırladım gibi cok yaklastın ismime ismim hayriydi
D- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...