SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle

Yeni Server Açılma İsteği Ely#4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ISheyThaNI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 393
  • Görüntüleme Görüntüleme 27K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Katılıyorum.

Adam sadece kılıç bıçak çift el efsunları seçip, yanına 0 0 0 oran verdiği zaman içerisinde kılıç bıçak çift el geçen tüm efsunlarda bot duracaktır. Haklı rekabet isteseniz de imkansız zaten. Hile kullananların canı cehenneme, Ely3'e Jüpiter'den geçtim ve çok memnunum. Yeni server açılması zaten serverların birleşme nedenine ters düşüyor. Umarım böyle bir şey olmaz. İyi günler.

Kardes ben hıle kullanmadıgımdan dolayı bılgım yok nasıl kullanılıyor demekkı sen kullanıyorsnkı bu seklde calıstıgını ıza edebılmıssın ama sonuna ne demısım gelelm mantıga ( sunucu yönetıcılerı kesınlıkle bu ıse bı el atıcaktır bu sorun çözulmedende yenı server acılmasını istemıyorum acıkcası.)
Bunu kullanmısım :)

guncell editsiz bir sekilde item satilmadan olursa tabi acilcaksa artk

demekkı sen kullanıyorsnkı bu seklde calıstıgını ıza edebılmıssın

Düşündüklerinin aksini düşünen insanlara karşı hep böyle iftiralar atar mısın sen?
Uzatmak istemiyorum, attığın iftiradan ötürü hakkım sana haram zıkkım olsun.

Düşündüklerinin aksini düşünen insanlara karşı hep böyle iftiralar atar mısın sen?
Uzatmak istemiyorum, attığın iftiradan ötürü hakkım sana haram zıkkım olsun.

Ben kullanmayı bılmedıgım ve kullanmadıghım ıcın bılmıyorm dıe yazmısım ama sen demekkı bılıyorsn buda bırnevı supheye sokar ınsanı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)