- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 55
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
lGregory ben seni anladım sen diyorsun ki ben bosa mı carımı dizdim. Zaten bu sv eski bir sv yeni playerların oraya girmesi oldukca mantıksız 3-4 yıl önce baslıyan bile var zaten serverda itemi olan belli yer edinmis adamlar ely4 e geçmez merak etme ely3 de sallıyorm 500 online varsa 400 olcak ama ely4 de yeni playerlar sayesinde 400-500 bulcak Bunun sizi etkileyecegini düsünmüyrm İns yılbasında veya daha erken zamanda bekliyoruz sv yi.
- Konular
- 33
- Reaksiyon Skoru
- 27
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 10 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
lGregory ben seni anladım sen diyorsun ki ben bosa mı carımı dizdim. Zaten bu sv eski bir sv yeni playerların oraya girmesi oldukca mantıksız 3-4 yıl önce baslıyan bile var zaten serverda itemi olan belli yer edinmis adamlar ely4 e geçmez merak etme ely3 de sallıyorm 500 online varsa 400 olcak ama ely4 de yeni playerlar sayesinde 400-500 bulcak Bunun sizi etkileyecegini düsünmüyrm İns yılbasında veya daha erken zamanda bekliyoruz sv yi.
gregory özcanın istememsiin sebebi araklancak çar kalmıcak dieye üzülüyor eleman
- Konular
- 33
- Reaksiyon Skoru
- 27
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 10 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
Herkesin dilinde aynı şey var 10 Yarı 15 Büyü 20 sura 15 Nınja diye bir kask var diye ama şunu düşünmüyorsunuz bende marstan geldim marstan gelen bir kolyenin efsunu 15 Kılıç 15 Bıçak 15 Çift 15 Nınja 6 Savaşçı efsunlu bi cennet kolye öle bi itemde şu ana kadar destanda gelmedi şu başlıca yorum atanları onların yarısının fake hesaplar olduğuunu anlamamak elde değil. En son marsta iken forumda açtığınız konular 10 kişi kaldık birleşelim dediniz jüpiterle birleştik karakter savları yoktu sadece kılıç bıçak çift ortak item dizmişler di biz ise ws lik olmaz dediniz oysaki siz yani biz istemiştik sonra M2tr Destan la birleştik yok yapamayız dediniz şuan o yorumları atan yarısı çar dizdi dizicek yeni servere gelince birleştiğimizde jupiter serverinden gelen çoğu user bıraktı Ely3 ün user sayısı azaldı yeni server açılırsa Ely3 Useri daha fazla inecek ve jupiterliler oynucak olsa en baştan bırakmazdı destan ortak bi server onların deişiyle Loncalık bi server jupiterliler hepsi Loncalık itemlerle geldi onlar için yaratılmış bi serverdi herkesin bırakması için bi sebebi var sebeblerden yararlanarak hedef şaşırtmayın İYİ FORUMLAR....
özcancık senin gibi düşünen 15 kişide 1 senin ben neden istemedigini tahmin edebiliyorum fikrin için saol
- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 10 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Herkes gibi bende fikrimi söledim forum bunun için var bazı arkadaşlar kendi hayal dünyasında yaşıyor onlar anca kendini avutur 

- Konular
- 33
- Reaksiyon Skoru
- 27
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 10 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
Herkes gibi bende fikrimi söledim forum bunun için var bazı arkadaşlar kendi hayal dünyasında yaşıyor onlar anca kendini avutur![]()
tamam canım benım sen laf soktugunu düşün kendi hayat dünyanda takıl fikrin için saol
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...