InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Yeni Server Açılma İsteği Ely#4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ISheyThaNI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 393
  • Görüntüleme Görüntüleme 27K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bizde onun için ugrasıyrouz bizde marstan gelmeyiz ama burda gerçekten mantık saçma millet sevdigi karakteri degil güçlü karakteri oynamak zorunda kalıyor 80 yarı 80 surayla 2k atılıyor zevki kalmıyor ortamı yok kimse birbirini tanımıyor millete yetişmek imkansiz rekabet yok hırs yok bizde ondan dolayı yeni bir sw istiyoruz

Nasıl bir karakterin var bilmiyorum ama bunun gibi bir sürü mesajın var. 2 yüzlülük veya karaktersizlik sana normal geliyo olabilir ama bunlar bizde olmaz aslanım. Ortaya bir fikir atıyorsan sonuna kadar arkasında durucaksın eğer duramıycaksan o lafı atmıycaksın. Millete ahkam kesip server acılmıycak diyip diyip durma eger acılmıycak olsaydı admin yıl basında acıklamasını yapar ve bu mevzu kapanırdı kendi kendine gelin güvey olma.

Nasıl bir karakterin var bilmiyorum ama bunun gibi bir sürü mesajın var. 2 yüzlülük veya karaktersizlik sana normal geliyo olabilir ama bunlar bizde olmaz aslanım. Ortaya bir fikir atıyorsan sonuna kadar arkasında durucaksın eğer duramıycaksan o lafı atmıycaksın. Millete ahkam kesip server acılmıycak diyip diyip durma eger acılmıycak olsaydı admin yıl basında acıklamasını yapar ve bu mevzu kapanırdı kendi kendine gelin güvey olma.

Kardeşim amacın ne anlamadım ben olmasam daha 2güne kadar forumda böyle bir konu böyle bir hareket olmucak sen burdan yazıyrosun ben mesajla adminle konusyorum bir bok biliyorumki burda konusuyorum insanları bekletmiyorum karakterımse özelden mesaj at reel görüşüp karakterimi tartşalım burdan klavye adamlığı yapma ben istesem ELY3 de car dizerim tanıdıgım 3-4 sağlam abim var bende sizin gibi yeni sw istedigim için konu actırdım acılmıcak millet cogu kişi yeni sw acılcak diye item dizmiyor millet dizsin diye acıklama yapıyorum ben kararımından dönsem sanki admin döncek burda boş laf yapma

Kardeşim amacın ne anlamadım ben olmasam daha 2güne kadar forumda böyle bir konu böyle bir hareket olmucak sen burdan yzıyrosun ben mesajla adminle konusyorum bir bok biliyorumki burda konusuyorum insanları bekletmiyorum karakterımse özelden mesaj at reel görüşüp karakterimi tartşalım burdan klavye adamlığı yapma ben istesem ELY3 de car dizerim tanıdıgım 3-4 sağlam abim var bende sizin gibi yeni sw istedigim için konu actırdım acılmıcak millet cogu kişi yeni sw acılcak diye item dizmiyor millet dizsin diye acıklama yapıyorum ben kararımından dönsem sanki admin döncek burda boş laf yapma
2 dedigin bir dedigini tutmuyor. Eger bi aciklama yapilicaksa admin yapar burda bos bos konudup milletin gozunu boyama. Eger cok istiyorsan yetkili olmak cevren varsa yaparsin basvurunu olursun moderotor . Millet istedigini soyler acilsin der acilmasin der, Her yoruma bi mahazeret uydurmayi basara biliyosun az sus ki millet konussun. Aciklama yapmak sana kalmadi aslanim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)