onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Yeni Server Açılma İsteği Ely#4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ISheyThaNI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 393
  • Görüntüleme Görüntüleme 27K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

O lafı diye bilmek için sana organ nakli lazım bunu unutma :)

Acıkcası Özcan mantıgını kaybetmiş gibisin Mantıklı Dusun bu lafı Serverde sadece ben degıl Acıkcası Sarılardan Harıc Herkez Söylıyebılıyor :) İyi Forumlar

Konuyu kitletmeye gerek varmı herkes kendi düşündüğünü yazıyor forum bunun için var konuyu saptıran sensin Emre cim :) İyi forumlar

Emir cim ben yok şu yok bu demiyorum kendi düşüncemi yazdım herkesin bakış açısı farklıdır....

Arkadaşım açılır server yada açılmaz.Açılırsada istemeyen gelmez bu kadar basit oyunda pm diye bir zımbırtı var geyiğinizi giderleşmenizi ordan yapıverin bir zahmet.
Konuya gelirsek adamlar 3-4 yıllık zaman zarfında yapmış zaten yapıcakları itemi,ben dünya kadar marsta uğraştım birde burdamı uğraşıcam.Oyunda zaten item döngüsü yok olanda satmıyor elde edebileceğin itemler önceden yapılmış itemlerin %50 sini anca kapsar.Karakter açışından adaletsiz zaten ortam,oyundaki karakter seçimide bakan olmadı galiba hiç,neden herkes b.silah sura , şaman ve güçlü beden oynuyor?
Neden serverde bıçakçı,okçu,bedensel savaşçı,karabüyü sayısı sağlam kişi bakımından 20 yi geçemiyor,herkes neden şamana dönüp eline ortalamalı çan alıyor,oyunda beceri isteyen bir karaktermi şamanlar :)

Oyuncular EŞİT ŞARTLAR ALTINDA OYUNA GİRİŞ YAPILMIŞ yeni bir sunucu istiyor sadece bu neden bazı kişilerin işine gelmiyor.Ben adaletsiz bir ortamda neden tekrardan uğraşmak zoruna bırakılıyorum.Basit aslında herkesin düşüncesi,ben önceden alıp başını yürümüş adamların itemleri gibi yapmaya neden uğraşıyım.Yönetim açısındanda çıkar sağlıyacak bir olay olucak zaten.Ely3 de itemi olan adam zaten bırakıp geçmiycek ely4 açılırsa.Herkes istediği ortamda takılabilir o zaman.Konuyu saçma sapan tartışma alanı olarak kullanmazsanız makbule geçicek.

Tamamda soner bak herkes gibi senin de bakış açın bu.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)