Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
Hikaye Ekle

Takım Sınırları Zorla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xxfatih97
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 777

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

GM Arıyorum

Sunucu Adı :Anka
Yaş Sınırlaması :18
İstediğiniz Günlük Online Süre :+5 +6
Aradığınız Özellikler : Bir çok özellik
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) : xxfatih97
Diğer / Ek : Bekliyorum

Arkadaşlar Gm Takımı Kurulucaktır.

Profosyonel Questci

Arkadaşlar Öncelikle bu konu Profosyonel Quest Yazarlar İçin Yani Quest yazarlar okusun bu konuyu

Öncelikle istedigi özellikler

1.Muhakkaki muhakkak Profosyonel bir Quest Yaazabilicek Her istedigim questi bana yazıcak [Bilmiyorum,Yapamam v.s gibi şeyler kabul etmem takımdan atılır]

2. Mutlaka Oyun içinde Oyunculara Karşı Saygılı Olucak [ En az 15 Şikayet gelire aynı kişiye Takımdan atılır]

3. Konuşma Yetenegi olucak Yani konuşarak Taşın Altından Su Sızdırabilcek Demek istedigimi anladınız Tabiki

4. Ben Emir Vermeye karşıyım Emir Vermem Fakat Rica ettiklerimi Yapması lazım

5. Oyunculara Bu arkadaşı olur Tanıdıgı olabilir Fakat Asla ve Asla item,Para,Level Veyatta Gel şuraya sana booslar Çekim Gibi Şeyler Yapmicak [Yakalarsam Direk takımdan atarım]

Video-Fogtoraf Editleme

Arkadaşlar Yukardada dedigim gibi bu işin Uzmanı Gerekiyor Çünkü Takımca Proff olucagımız için Amatör,Acemi v.s Olmamanız gerek

1. Muhakkaki Mutlaka Profosyonel Resim,Video Yapabilcek Yani Ben birşeler demeden benim hoşuma gidicek olan şeyleri bilmeli bu iş için önceden deneyimleri olmus olmalı
2. Tabiki İntrnette çeşitli Programlar var fakat Ben En uzman programları kullananları Tercih Ediyorum.
3.Başvuru yapan Kişi Oyun içinde Saygılı olmalı konuşmayı bilmeli [15 Şikayette atılır]
4.istedigimi Bana verebilmeli Veremezse zaten bir işe yaramaz.
5.Oyun içinde Tabiki standart unsur olarak Kimseye babası dahi olsa İtem,Para,Level Dahi Vermicek

Pack Editleme-Oyun içi İtem yükleme,Map ekleme Düzenleme Gibi

Öncelikle Bu pack işi Çok dikkat isteyen ince Bir iştir Bu işin En Proffosyoneli Gerekiyor Eger Herhangi Birşeyden Oyunuma Bir hata bir Kapanma v.s gibi sorun yaşarsa Yasal işlem uygularım.

1. İstedigimi Arzu edileni Yapabilmeli Ben çok Mob olsun İtem olsun Map olsun pack yollarım onları editleyip düzün düzenli bir şekilde bana teslim edebilmeli ve Bu Konular hakkında Bİlgisi olmalı Daha önce yapmış olmalı bu işi

2.Tabiki Her Gm Her görevli Gibi Oyunda Uselere Karşı Saygılı,Dürüst olmalı lazım Ve Konuşmasına Dikkat etmeli Kibar olmalı [ En az 20 Şikayette Atarım]

Oyun Görevlisi

Oyun Görevlisinin Daha önce Referansları Bilgisi v.s Olması Gerekiyor

1.Oyun içinde istedigim Eventleri SAtinde zamanında yapabilmeli Asla zamanı kaçırtmamalı

2.Oyun içinde Sürekli Invde gezmesi Gerekiyor

3.Oyun içinde diger userlere karşı Saygılı,dürüst olmalı,Konuşma Yetenegi olması gerek bu 3 özelligin Diger oyunculardan nazaran oyun görevlilerinde Daha fazla olması Gerek [15 Şikayette Takımdan atılır]

4.Oyun içinde Tabiki pm lere Cevap vericektir Yetişebildigi kadarıyla Özelliklede bazı userler vardır sinirli takıntılı v.s Onları Zaten Profosyonel bir Oyun görevlisi ise hisseder onları öncelige koymalı Tabiki Çogunlukla veya istediginide Ticket Yoluyla Bana aktarabilir

5. Asla ve asla Oyun içinde babası olsa dahi Kimseye İtem,Para,Level Gibi şeyler Vermemeli.

6.Ben Görevlilere Bir dosya v.s Veririm Örnek olarak Mob dosyası Bundan bu bu düşücek diye Kodları v.s Gerekli olan şeyleri Veririm Siz Editlersiniz.

Profosyonel Reklamcı
Ve Oyunun Dolması ile ilgili en çok sorumlulugu olan rütbe
1. Reklamcı Mutlaka profosyonel ve Çok hızlı olmalıdır 1 oyun günde +30 user çekmezse o oyun hiçbir şeydir
2. Reklamcılar Heryere ulaşabilmeli Genellikle tercihi ettiklerim Yogunluk olan bir sayfanın üyesi olanlar veya facebookta Saglam bir Sayfası olan reklamcılar v.s
3. Tabiki Oyunculara karşı bazı Sorumlulukları vardır Saygılı,Adaletli,dürüst olup kimseye item vermemelidir
4. Reklacılar Oyun dolunca Beni Atıcak diye Endişelenmesine Gerek yok Sonuçta Biz Pazara kadar Modunda Çalışmıyoruz Ciddi işler Yapıyoruz.

Takım Kuralları

Takım Kuralı Olarak tüm Takımın Bu kurallara Uyması Gerek

1. Takımın Yan çar açması İçin Oyun Yöneticisine [TL] Yani Bana danışması Gerek ancak ki ancak bana danışıp benden izin alıpta Açabilir Eger benden habersiz Açtıgını görürsem Sorgusuz Sualsiz Takımdan Atar Tüm çarlarını banlar + olarak Ip ban atarım

2. Tüm Takımın Userlere saygılı dürüst olması Gerek Zaten Yazmama gerek yok Profosyonelseniz bunların dikkat edilebilcek unsurlar oldugunu bilirsiniz

3.Gm Çarınızda Muhakkak Inv Modunda Gezmelidir

4.Takımca Tabiki Skypeden Giriş [SESLİ] Yapıcaz Muhakkak Mikrofon-Kulaklık olmalı.

5. Oyun Ömürlük oldugu için Çalıştıklarımızda ömürlük olucaktır Bu yüzden Başvuru yapıp Kabul edilenlerin Bir kaç Kişisel v.s Bilgisi alınıcaktır

6. Takım Tamamiylen Profosyonel olmalıdır

7. Takım Olarak Oyun Kurucusuna Tabiki Saygılı olmalıdır Söz dinlemelidir

8. Dediim gibi Zatne kişiligimde Emir Verme gibi Birşey yoktur rica ederim

Bana ulaşmak için Skypeden : xxfatih97

Sitemiz :comludur Oto pack yüklenicektir Bunları Firma tarafından karşilicam.

Bu Konu için Çok Ugraşıp Emek Verdim arkadaşlar Lütfen Gereksiz Yere işi Bilmeyenler Gelip Benim Zamanımı Çalmasınlar Ayriyetten Ooyun Görevlileri Sırf konuyu Kapatmasın lar diye Başta gördügünüz Gibi İlk örnek şablonu yaptım Oyun Görevlileri sizden rica ediyorum Konuyu Kapatmayın Bir hata bir Kusur varsa siz Editleme yapabilirsiniz Veya bana ulaşabilirsiniz Turkmmodan ö.m atabilirsiniz Şimdiden Teşekkür Ediyorum...

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri