Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
Hikaye Ekle

Aradığım özellikler... ---->>

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan procamel26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 593

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bana sadece sağlam sunucu lazım :) ek olarak sınırsız hosting önümüzdeki hafta sizlerle çalışabilirim

Sanıyorum ki dün tarafınıza bir teklif sunmuştuk, her türlü size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız :)

[ı]aradıgı fiyat aralıgı : 35-40 tl
istediği kurulum özellikleri : Autopack + 1gb 'lık bir server + her türlü koruma (siteye saldırı engelleyici ve sağlam bir alt yapı) kesinlikle ama kesinlikle saldırı geçirmez olmalı.
[/ı]
[ı][ı]
[ı]ys belgesi no;[/ı][/ı][/ı]
[ı][ı][ı][ı]
ulasıma gecebilecekleri msn adresi : Skype adresim : Kadir.boom1
eklemek istedikleriniz : Site com ,org,net domainlerinden olacak ve müşterisiyle adam akıllı ilgilenebilecek bir bilişim arıyorum.
[/ı]
[/ı][/ı][/ı]

35-40 tl lik sunucuya cok şey istiyosun

Saldırılara karşı %100 koruma yurt dışı ıpler engelli halde hizmetlerimiz mevcut . Kesinlikle tavsiye edebilirim.. 700 800 onlınelı serverlarım saldırı almamaktadır. 35-40 tlye belkı saldırıyı %100 engellemek zordur fakat biz ekstra bir ücret almadan tüm sunucularımıza saldırıyı kendi yöntemlerimizle engelliyoruz..

1)Makınalarımız başka bilişim iplerine engelli
2) Yurt dışı çıkışları girişleri kapalı.
3) Ipf ile game arasında oluşturduğumuz döngüde oyun kapansada sadece chler kapanıyor makına kapanmıyor
4) 300 mbit hattımız olduğu için saldıran kişinin enaz 600 mbit ve yurt içi izinli bir firma tarafından bize saldırması gerekiyor.

Bu şartlar altında saldırı almak çokzor..

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri