Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
xranzei 1
xranzei
Agresifizm 1
Agresifizm
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

özel files yapacak aranıyo

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan trspp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 649

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

istedigim files deki 2 özellik var

1-acık bug olmayacak
2-çift skıl olacak mesela hava kılıcı ıle gb aynı yerde bunu yapabılrıım dıen bana ulasın

Ne kadar uğraşırsan uğraş illaki bir açık çıkıyor fileste yani mükemmeli beklme kimseden :)
aslında çift skill mantığı çokta işe yaramaz oyuncu kaybına bile neden olabilir, fakat yapılabilicek birşey çokta zor sayılmaz :)

Son düzenleme:
Ne kadar uğraşırsan uğraş illaki bir açık çıkıyor fileste yani mükemmeli beklme kimseden :)
aslında çift skill mantığı çokta işe yaramaz oyuncu kaybına bile neden olabilir, fakat yapılabilicek birşey çokta zor sayılmaz :)

anca sen yaparsın üstad :D ben cok aradım denedım fakat yapamadım bunu yapmam lazım eger ılgılenır ısen bır goruselım

anca sen yaparsın üstad :D ben cok aradım denedım fakat yapamadım bunu yapmam lazım eger ılgılenır ısen bır goruselım

aslında zor birşey değil biraz mantıklı düşünmek gerekir örnek verim sana istersen forumlarda 6. skill ekleme diye konu var o konuda ki mantığı yürüterek hava kılıcı ve güçlü bedeni birleştirebilirsin gayet rahat ama bi tavsiye denemeleri yaparken serverin yedeğini almayı unutma. Benim aklıma gelen en basit yöntem bu varsa daha etkili veya farklı bilemem

aslında zor birşey değil biraz mantıklı düşünmek gerekir örnek verim sana istersen forumlarda 6. skill ekleme diye konu var o konuda ki mantığı yürüterek hava kılıcı ve güçlü bedeni birleştirebilirsin gayet rahat ama bi tavsiye denemeleri yaparken serverin yedeğini almayı unutma. Benim aklıma gelen en basit yöntem bu varsa daha etkili veya farklı bilemem

aynen benımde aklıma 6 skıller geldı ılk yanı 6 skılın yerıne bedensel olan karektere zıhınselın 2 tane skılın koya bılrıız ama sorun su bende 6 skıl yok eklemesıde mesakatlı geldı bana yedek sorun deıl oyundakımse yok

qarezz kardesım anca sen yaparsın bunu bı el at be kardesım

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri