Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

Bisiklet iç lastik sorunu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan furkan317
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 833

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bianchi ultra bisikletim var ancak hem önü hemde arka iç lastikleri 4 er kez değiştirmişimdir 2-3 ay içerisinde hep normal bisikletçilere markasız iç lastikleri taktırıyordum.bazı arkadaşlar dış lastiğin eskidiğini söylediler ama dış lastiklerimin dişleri sağlam ,sizce sorun iç lastiklerin kalitesizliğindemidir , dış lastiklerdemidir.
(Not: Dış lastikler orjinal ve yaklaşık 4-5 yıllık ama dediğim gibi sağlam)

tamamen dış lastik ile alakalı çözümü konunun içerisinde zaten dış lastik 4 5 yıllık diyosun değiştir sebebi ise lastiklerin içinde ince ince teller vardır kaucuğu bir arada tutabilmek için lastik zamanla aşınır bu teller ortaya çıkar ve iç lastiğe zarar verir sebebi bu

tamamen dış lastik ile alakalı çözümü konunun içerisinde zaten dış lastik 4 5 yıllık diyosun değiştir sebebi ise lastiklerin içinde ince ince teller vardır kaucuğu bir arada tutabilmek için lastik zamanla aşınır bu teller ortaya çıkar ve iç lastiğe zarar verir sebebi bu

Dıştan bakınca sağlam gözüküyordu :) Tamam çok teşekkür ederim.

Değiştir bence,4-5 yıllık diyorsun.Mantıksal olarakta değiştirme ihtiyacı duyulcagı kânaatindeyim.
İstanbulda Olaydın,Seninle Bisiklet Gezisi Yapardık :cool:
Al Bisikletini Gel Furkan :D

katılıyorum

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri