Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

TurkMMO l RaidCall Serveri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Alp582
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 44
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Afg olacak arkadaşlar isimlerinin yanına /afg yazarlarsa kendilerini anlatabilirler :)
yanına afk yazsakta adamlar micten konuştuğu sürece sesleri bize gelecek fayda etmez yani her odanın ayrı şifresi var diyorsun ben şimdi yönetici rütbesinin bütün alt odalarını forumda görüyorum orada da görmem gerekiyor :) D.mod odasının şifresini tüm yönetim bilmeli gerisini sadece oranın yetkilileri ve üst yetkililer bilmeli neyse fazla takılacak değilim siz bildiğinizi yapın bakalım..

yanýna afk yazsakta adamlar micten konuþtuðu sürece sesleri bize gelecek fayda etmez yani her odanýn ayrý þifresi var diyorsun ben þimdi yönetici rütbesinin bütün alt odalarýný forumda görüyorum orada da görmem gerekiyor :) D.mod odasýnýn þifresini tüm yönetim bilmeli gerisini sadece oranýn yetkilileri ve üst yetkililer bilmeli neyse fazla takýlacak deðilim siz bildiðinizi yapýn bakalým..

Sağ tıklayıp sesi kapa derseniz kişi istediği kadar şarkı söylesin siz duyamassiniz :). Adminler - co adminler ve yöneticiler bilecek bütün odaların şifresini aynı forumdaki gibi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri