Düşüncen için teşekkürler zamanla onuda yapacağım öncelikle kişi sayısı artsın![]()
,Güzel düşünce teşekkürler
yanına afk yazsakta adamlar micten konuştuğu sürece sesleri bize gelecek fayda etmez yani her odanın ayrı şifresi var diyorsun ben şimdi yönetici rütbesinin bütün alt odalarını forumda görüyorum orada da görmem gerekiyorAfg olacak arkadaşlar isimlerinin yanına /afg yazarlarsa kendilerini anlatabilirler![]()
D.mod odasının şifresini tüm yönetim bilmeli gerisini sadece oranın yetkilileri ve üst yetkililer bilmeli neyse fazla takılacak değilim siz bildiğinizi yapın bakalım..yanýna afk yazsakta adamlar micten konuþtuðu sürece sesleri bize gelecek fayda etmez yani her odanýn ayrý þifresi var diyorsun ben þimdi yönetici rütbesinin bütün alt odalarýný forumda görüyorum orada da görmem gerekiyorD.mod odasýnýn þifresini tüm yönetim bilmeli gerisini sadece oranýn yetkilileri ve üst yetkililer bilmeli neyse fazla takýlacak deðilim siz bildiðinizi yapýn bakalým..
. Adminler - co adminler ve yöneticiler bilecek bütün odaların şifresini aynı forumdaki gibi 
Yav bence bu rütbe kýsýtlamasý , ne biliyim zaten oda farký olarakta bi ayýrým var bari konuþmada ortak olarak konusalým![]()