R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

TurkMMO l RaidCall Serveri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Alp582
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 44
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Afg olacak arkadaşlar isimlerinin yanına /afg yazarlarsa kendilerini anlatabilirler :)

Direk odaya gitmek daha güzel bir düşünce bence.Mesela Şöyle bi oda tasarımı düşündüm;

Salon,
Sohbet Odası,
Tm Üye Odası,(Kilitli)
Uzman Üye Odası,(Kilitli)
Denem Mod. Odası,(Kilitli)
Moderatör Odası,(Kilitli)
Süper Moderatör Odası,(Kilitli)
Yönetici Odası,(Kilitli)
Co-Admin Odası,(Kilitli)
Admin Odası,(Kilitli)
Toplantı Odası,(Kilitli)
Afk Odası,
Yardıma İhtiyacım Var,(Üye Girer Odaya,Raidcallda aktif bir yönetim üyesi bu üyeye yardım etmek için odaya gelir.)
Yardıma İhtiyacım Var#1: [Bu oda Diğer yardım odası oldugunda diğer bir yardım için açılan odadır.]
Yardıma İhtiyacım Var#2: [Bu oda Diğer yardım odası oldugunda diğer bir yardım için açılan odadır.]
Yardıma İhtiyacım Var#3: [Bu oda Diğer yardım odası oldugunda diğer bir yardım için açılan odadır.]
Yardıma İhtiyacım Var#4: [Bu oda Diğer yardım odası oldugunda diğer bir yardım için açılan odadır.]
Devamı Gelebilir,Tasarım Budur.

Direk odaya gitmek daha güzel bir düşünce bence.Mesela Şöyle bi oda tasarımı düşündüm;

Salon,
Sohbet Odası,
Tm Üye Odası,(Kilitli)
Uzman Üye Odası,(Kilitli)
Denem Mod. Odası,(Kilitli)
Moderatör Odası,(Kilitli)
Süper Moderatör Odası,(Kilitli)
Yönetici Odası,(Kilitli)
Co-Admin Odası,(Kilitli)
Admin Odası,(Kilitli)
Toplantı Odası,(Kilitli)
Afk Odası,
Yardıma İhtiyacım Var,(Üye Girer Odaya,Raidcallda aktif bir yönetim üyesi bu üyeye yardım etmek için odaya gelir.)
Yardıma İhtiyacım Var#1: [Bu oda Diğer yardım odası oldugunda diğer bir yardım için açılan odadır.]
Yardıma İhtiyacım Var#2: [Bu oda Diğer yardım odası oldugunda diğer bir yardım için açılan odadır.]
Yardıma İhtiyacım Var#3: [Bu oda Diğer yardım odası oldugunda diğer bir yardım için açılan odadır.]
Yardıma İhtiyacım Var#4: [Bu oda Diğer yardım odası oldugunda diğer bir yardım için açılan odadır.]
Devamı Gelebilir,Tasarım Budur.

Düşüncen için teşekkürler zamanla onuda yapacağım öncelikle kişi sayısı artsın :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri