BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Ely M2 Yöneticilerini İlgilendiren Bi Konu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan onurdnc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 493

onurdnc

Level 3
TM Üye
Konular
79
Reaksiyon Skoru
36
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 8 Ay 4 Gün
Başarım Puanı
72
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

xPromeTheuSx Ely.1 Kullanıcı id. Banlanma Süresi
WishOffLove Ely.1 Kullanıcı id.
Banlanma Süresi

Yukarda Bulunan Çarlar Sebebsiz Ban Yemiştir.Sebebsiz Olan Bi Çar Bu Kadar Gün Ban Yiyor.500.600.Milyonluk Çar Türkay Tarafından Dalga Geçer Gibi 9 a Basılı Tutulup Ban Atılmış Ben Emek Veriyorum Kimsenin Emegine Yan Gözle Bakmıyodum.Türkay Gelip Benim Emegimi Benden Alıyor Türkay Oyuna Girip Alttan Şiir Yazıyorsun.Kimseyle İlgilenmiyorsun Sizden İstegim Bu Çarların Neden Banının Açılmadıgı. Kesinlikle ******Böle Çıkıcak Bi Yazı Yazmadım Çarda Emegim Tamamen Bu Çarlardır. Sizden Gereginin Yapılmasını İstiyorum.Karşıyakalı Bi Bakarmısın İlgilen lütfen Ya Türkay.Kimsenin Emegini Umursamıyorsun 3 Yıldır M2-TR Oynadım Bana Yapılan Bu Mmo Adminleri Geregini Yapılmasını Arz Ediyorum.Kesinlikle Suçsuz Ban Yedim.Emeklerimin Açılmasını Talep Ediyorum Cevaplarınızı Bekliyorum

Daha Önce Attıgım Ticket
Lütfen Geregini YAPILSINN ????**

xPromeTheuSx Ely.1 Kullanıcı id. Banlanma Süresi
WishOffLove Ely.1 Kullanıcı id.
Banlanma Süresi

Yukarda Bulunan Çarlar Sebebsiz Ban Yemiştir.Sebebsiz Olan Bi Çar Bu Kadar Gün Ban Yiyor.500.600.Milyonluk Çar Türkay Tarafından Dalga Geçer Gibi 9 a Basılı Tutulup Ban Atılmış Ben Emek Veriyorum Kimsenin Emegine Yan Gözle Bakmıyodum.Türkay Gelip Benim Emegimi Benden Alıyor Türkay Oyuna Girip Alttan Şiir Yazıyorsun.Kimseyle İlgilenmiyorsun Sizden İstegim Bu Çarların Neden Banının Açılmadıgı. Kesinlikle ******Böle Çıkıcak Bi Yazı Yazmadım Çarda Emegim Tamamen Bu Çarlardır. Sizden Gereginin Yapılmasını İstiyorum.Karşıyakalı Bi Bakarmısın İlgilen lütfen Ya Türkay.Kimsenin Emegini Umursamıyorsun 3 Yıldır M2-TR Oynadım Bana Yapılan Bu Mmo Adminleri Geregini Yapılmasını Arz Ediyorum.Kesinlikle Suçsuz Ban Yedim.Emeklerimin Açılmasını Talep Ediyorum Cevaplarınızı Bekliyorum

Daha Önce Attıgım Ticket
Lütfen Geregini YAPILSINN ????**

destekteki konunuzu ve bu konuyu ilgililere ilettim. Kendileri size açıklama yapacaklardır.

Teşekkürler Bekliyorum

Açıklama Ne Zaman Yapılır ? ​ @zeyno;

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri