- Konular
- 79
- Reaksiyon Skoru
- 36
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 8 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
xPromeTheuSx Ely.1 Kullanıcı id.
WishOffLove Ely.1 Kullanıcı id.
Yukarda Bulunan Çarlar Sebebsiz Ban Yemiştir.Sebebsiz Olan Bi Çar Bu Kadar Gün Ban Yiyor.500.600.Milyonluk Çar Türkay Tarafından Dalga Geçer Gibi 9 a Basılı Tutulup Ban Atılmış Ben Emek Veriyorum Kimsenin Emegine Yan Gözle Bakmıyodum.Türkay Gelip Benim Emegimi Benden Alıyor Türkay Oyuna Girip Alttan Şiir Yazıyorsun.Kimseyle İlgilenmiyorsun Sizden İstegim Bu Çarların Neden Banının Açılmadıgı. Kesinlikle ******Böle Çıkıcak Bi Yazı Yazmadım Çarda Emegim Tamamen Bu Çarlardır. Sizden Gereginin Yapılmasını İstiyorum.Karşıyakalı Bi Bakarmısın İlgilen lütfen Ya Türkay.Kimsenin Emegini Umursamıyorsun 3 Yıldır M2-TR Oynadım Bana Yapılan Bu Mmo Adminleri Geregini Yapılmasını Arz Ediyorum.Kesinlikle Suçsuz Ban Yedim.Emeklerimin Açılmasını Talep Ediyorum Cevaplarınızı Bekliyorum
Daha Önce Attıgım Ticket
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Banlanma Süresi
WishOffLove Ely.1 Kullanıcı id.
Banlanma Süresi
Yukarda Bulunan Çarlar Sebebsiz Ban Yemiştir.Sebebsiz Olan Bi Çar Bu Kadar Gün Ban Yiyor.500.600.Milyonluk Çar Türkay Tarafından Dalga Geçer Gibi 9 a Basılı Tutulup Ban Atılmış Ben Emek Veriyorum Kimsenin Emegine Yan Gözle Bakmıyodum.Türkay Gelip Benim Emegimi Benden Alıyor Türkay Oyuna Girip Alttan Şiir Yazıyorsun.Kimseyle İlgilenmiyorsun Sizden İstegim Bu Çarların Neden Banının Açılmadıgı. Kesinlikle ******Böle Çıkıcak Bi Yazı Yazmadım Çarda Emegim Tamamen Bu Çarlardır. Sizden Gereginin Yapılmasını İstiyorum.Karşıyakalı Bi Bakarmısın İlgilen lütfen Ya Türkay.Kimsenin Emegini Umursamıyorsun 3 Yıldır M2-TR Oynadım Bana Yapılan Bu Mmo Adminleri Geregini Yapılmasını Arz Ediyorum.Kesinlikle Suçsuz Ban Yedim.Emeklerimin Açılmasını Talep Ediyorum Cevaplarınızı Bekliyorum
Daha Önce Attıgım Ticket
Lütfen Geregini YAPILSINN ????**- Katılım
- 7 Eki 2010
- Konular
- 9,213
- Reaksiyon Skoru
- 4,131
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 400
- MmoLira
- 183
- DevLira
- 0
xPromeTheuSx Ely.1 Kullanıcı id.Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.Banlanma SüresiLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
WishOffLove Ely.1 Kullanıcı id.Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.Banlanma SüresiLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Daha Önce Attıgım Ticket
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.Lütfen Geregini YAPILSINN ????**
destekteki konunuzu ve bu konuyu ilgililere ilettim. Kendileri size açıklama yapacaklardır.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)