Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Undertaker Öldümü? , Ölmedimi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Turkeykero
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 55K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar Ben gerçek Bir Undertaker Hayranıyım avatarımada bakabilirsiniz:D.Şimdi 2 Hafta Filan geçti normalde FOX yayınları geç veriyor internetten izlemiştim ingilizcesini.Dün akşamki (25/06/2010) Smackdown'da Kane, Undertaker'a Bir Saldırı Yapıldığını ve Baygın halde bulunduğunu ve öldüğünü söyledi.Şimdi Burdan Anlıyacağımız Undertaker'ın sadece korkakça bir saldırı yüzünden ölmesi.Ama İşin başka bir tarafı var; Ya Kane yalan söylüyor.Yada Undertaker Gerçekten Öldü.Bakın Jerry Lawler'in dediği gibi: (WWE'de Herşey Olabilir.).Şimdi Undertaker 45 Yaşında bir insan.Kalp Krizi Geçirmiş olamazmı ?İnanmamazlık etmeyin.WWE'ye katılanların çoğu kalp krizinden öldü. ÖRNEK UMAGA ÖRNEK EDDİE GUERRERO
.Bunda Şaşılacak Bir Durum yok.ALLAH Herkese Belli bir ömür vermiş.Umaga 37 yaşındayken öldü.Eddie Guerrero ondan daha gençken öldü. Şimdi İnternetten Yaptığım Araştırmada Bir Alıntı yaptım.Bir Sitede Bir Üye bu yorumu yapmış.

Undertaker ölmezki daha 55 yaşına gelmedi
Şimdi Bu Yorumu yazan kişi kelimenin tam anlamıyla 'Malın önde Gidenidir.' Ya Herkesin 55 yaşında ölcek hali yokki.Belki kanser Oldu belki kalp krizi geçirdi nerden bilcen?Neyse Mantıklı Olun Azıcık.Undertaker 2005 No Mercy'dede Ölmüştü yani taklit olarak. Sonra Survivor Series 2005'te Randy Orton Korkudan Ölüyordu.1994'te Yokozunadada ölü takliti yapmıştı.Yokozuna Nerden baksanız 250 kilo var SUMO gibi bişey.Undertaker 9 Ay sonra dönüş yaptıktan sonra yokozunanında icabına bakmıştı.Yani Undertaker Şuan Gerçekten Ölmüşte olabilir Taklitte yapıyor olabilir. Şimdi Ben küçük bir etken vereceğim:
Rey Mysterio ile yaptığı Geçen Haftaki Maçta Burnu Kırıldığı için bir süre güreşten çekildi.Ama Bir Süre sonrada dönecektir mutlaka.O adam serisini bitirmeden şurdan şuraya gitmez.

Şimdi Bu Tür Konuları WWE'nin neden 3-4 ay sonra açıklamadığını sizlere sözliyim.Arkadaşlar Para işi.WWE Seyirci kaybetmemek için bunları yapıyor.Taraftarlar Yatışınca söylemek en iyisidir.Şimdi Ayağı kırık bir çocuğa Babasının yada annesinin öldüğünü söylerseniz çocuk delirir hatta komaya girer.:D.

İşte Bütün Anlatacaklarım Bunlar.Umarım Öldü yada ölmedi konusunu birdaha tartışmazsınız.Yorumlar Lütfen ! :ka19:.
İsteyende +rep verebilir.....Alıntı Değildir....

kardeşim bildiğimiz wwe 30 yıldır aynısı undertaker wrestlemaniada maçını kazanır serisime devam eder bide baktınız under öldü summerslamda geri döncek ölmedi umage bile öldüğünde ne kadar haberler çalkalandı mezarcı gibi bir süperstar ölse düşünün artık bide televizyon öle veremez zaten öldüyse öldü der summerslamda 2 tane spoıler var bakalım ne olucak hangisi çıkıcak bi konumda paylaştım

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri