noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Hikaye Ekle

Ulusalsunucu'mu Marshosting'mi ??

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yoruldumya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 52
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bu Glax mıdır nedir arkadaş AhmetZekiTaşgar'ın omak servers yönetcisi olduğunu söylemiş .!

acaba arkadaşın bu konu hakkında bir bilgisi varmı öğrenmek istiyorum :http://www.turkmmo.com/cozulen-sika...anac-omakservers-calisanini-oyalamasi-ve.html

Tolga'nın yanında patron'mu çalışanmı oldugunu?

Birde yanında çalışıp ahmet'in nasıl dolandırıldığını açıklasın hadi parasının alıp almamasını açıklasın :) Bir de zaman ayırıp baksın yorumlara :D

Ulan kumda oynayan velet, gelip buraya yazı yazıyorsun, aklına koyayım senin. Ahmet Zeki Taşgarın açtığı konuyu görmedin sen herhalde akılsız gerizekalı. Omakserversde sadece çalışıyordu, tolga anaç Omakservers ahmetide dolandırdı akılsız beynine soktuğumun, Ahmet şu zamana kadar en temiz en dürüst çocuk marshostingde 1 kişiyi bile dolandırmadı, öyle yapcağınıda sanmıyorum senin gibi velet herifler burda yorum atacağına gidip kumda oynaması gerekiyor beynine soktuğum al şu konuya bak gözlerinde problem varsa göz bebeklerinede sokayım.

http://www.turkmmo.com/cozulen-sika...anac-omakservers-calisanini-oyalamasi-ve.html

Arkadaşlar gerçekten saçma salak konuşmayınız ! Ben yıllardır forumu takip ediyorum yeni hesabım bu.Metin2 hosting den tutun düzenli olarak Metin2 pvp server tanıtımlarını bile tek tek okudugum oluyor.Ahmet'i yakından tanırım iyi bir dostumdur.Ondan server aldım 1 aylık 1 ayını ödeyemedim durumum yoktu bana aynı şunu söyledi;
Ahmet Zeki; Ne demek Caner Bey,Paranız olduğunda ödersiniz.
Böyle bir insana bilişim sahibine laf söylüyorsanız size yazıklar olsun diyorum.
Ayrıca Ahmet'e Omak'ın patronu diyenler forumda 2 mesajı olan bir kişilik lütfen gerçek hesabınızla geliniz vede öncelikle şu http://www.turkmmo.com/cozulen-sika...anac-omakservers-calisanini-oyalamasi-ve.html linkten Ahmet'in neyi dile getirdiğini okuyunuz.

şansa bak bu 3 yorumda hemen hemen hemen aynı mesajlar yazılmış ve linkler verilmiş. diğer 3 4 yorumu söylemiyorum bile. :) hadi müşteriniz diyelim. destek çıkıyorlar size. o halde 78 adet metin2 sunucusu sağladığım müşterilerime yazıyım bana destek çıkın diye. ohooo ozaman bu konuyu düşenemiyorum :)

Aslında Ulusalsunucu yu tavsiye ederim hiç almadım ama arkadaşlarımdan 1 kaçı aldı serveri süperdi benim tavsiyem ulusal neden marshost deyil derseniz ben 1 kere aldım serverim kuruldu akşam üstü yarın okul var dedim ayarlamadım okuldan geldim serverin sanal sunucu çökmüş bu karalama deyildir ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri