noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Hikaye Ekle

Ulusalsunucu'mu Marshosting'mi ??

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yoruldumya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 52
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Omak Servers Kadar Dolandırıcı Yoktur Ahmeti Havada S**** :D Şuan Vefasız Ahmet Aç Kaldı Susuz Kaldı :D

Arkadaşlar bence Mars Hosting gayet güvenilirdir. Mars Hosting ilk açıldığı zaman onlardan bir metin2 sunucusu almıştım. Sağolsun Ahmet Zeki Tasgar serveri en ince ayrıntısına kadar ayarlarını yaptı bu yüzden ona teşekkür ederim. Birde Omak Server'den host ve domain almıştım. Ahmet Zeki Tasgar teslim alana kadar her sorduğum soruya cevap verdi. Tolgayi tanımıyorum onun hakkında yorum yapamam ama Ahmet Zeki Tasgar bu sektörde işini en iyi yapanlardandır. Mars Hostingi tavsiye ederim.

Omağın Sahibi Tolga anaç'tır kimse kimseyi suclayamaz turkmmoda da yetkiliside oydu ahmet zeki taşgar sadece orda eleman olarak girdi yani siz ahmeti suclayamazsınız

Ahmet Zeki Taşgar dolandırıcı filan değildir uydurmayın. Ayrıca omakserversin ortağı hiç değildi çalışanıydı saçma saçma konuşup firmayı karalamayın ayıp ya

Merhabalar

Öncelikle bu tip basit ve karaktersiz kişiliklere veya firmalara cevap vermiyoruz prensip gereği ancak bazı şeylerede açıklık getirmek gerekıyor.
Ek olarak yazacagımız yorum üzerine bazı üyeler rahatsız olabilir onların affına sığınarak bu karaktersiz kişilere bu cümlerleri sarf ediyoruz.
Buraya çok daha farklı yorumlar yazardım ancak olmuyor bazen bazı şeyler yutmanız gerekıyor.Bizi küçümseyenler elbette bizi bir gün anlayacaktır.
Yaş meselesine gelecek olursak yaşım 19 ki bu kimseyi alaka etmez ekibimde kimlerle çalıştıgımda kimseyi alaka etmez.2,5 aydır hizmet veren firmamızda
tek bir şikayet konusu yokken bize atılan karalama amaçlı yorumlar için üyeleri uyarmak bize duşar bunu sorgulamakta kimsenin haddine değil.Kimse bizim ile ilgili
haddi olmayan işlere bulaşırsa elimizden geldiğince haddini bildiririz.
@UlusalSunucu ; Biz sizin gibileri çok gördük burda efelik taslayıp başkalarını küçümseyip 1 ay sonra ortadan toz olanları.Kendinize zorla hakaret etdiriyorsunuz.
Bizim hakkımızda üyelerden görüş almak isteyen bir üyeye uyarı yapmamız sizi neden bu kadar geriyor orayı anlamıyorum.O yorumda sizin adınız veya firmanız ile ilgili tek bir harf'den bile bahsedilmezken konuyu buralara getirmenızdeki amaç nedir ? Malesef daha domaini 10 gün önce alınmış 1 ay sonra ortadan toz olacak ismini koyamadıgım kuruluşlarla daha fazla muhatap olmuyoruz.

@gLax ; Yeni üyelik açıp kimliğinizi gizleyip böyle yorum atmak kolay.Yukarıda ki cümleyi tekrarlamak gerekirse sizin gibileri asla dikkate almadık almıyacagız.
Eğer bir derdiniz varsa skype'den adam gibi ulaşır söylersiniz böyle alç*kça yazıp çıkmakla olmaz bu işler.

Saygılarımızla

Yazdıklarımızdan dolayı rahatsız olan forum üyelerinden tekrar özür diliyoruz.

Son bir not : Omakserver ile yakından uzaktan alakam yoktur.Kendilerinde metin2 destek depertmanı olarak calıstım ve ayrıldım hatta bu konu hakkında konu'da açmıştım.Yöneticiler daha fazla bilgi isterse özel mesajdan atabilirim.

Kusura bakma ama seni dikkate almayacağımı söylemiştim . ve sen benim şahsıma karakterime laf atacak yetkiyi kendine nasıl verdin ? :) yazdıklarınıda okumadım okuma gereksinimide duymadım. ben senin gibi 150 lira sunucu parası ödeyip geçinen bir adam değilim. şuan sadece kazancımı yazmıyorum. sadece verdiğim ortalama ücret 7 bin ile 8 bin tl arası. benim 1 ayda verdiğim ücret senin 5 aylık kazancın. sen sadece konuşursun bizde elimizin tersi ile iter senini dinlemeyiz. bana ordan burdan yorumlar atıpta canımı sıkma. yok mahsum ve arkadaşı. mahsum kim be adam ? ben ne seni tanırım nede onu tanırım. madem ki varlığım seni bu kadar sarsmış. Sarsılmayada devam et. benim yapacağım kampanyaları karşılayabilecek ne durumun var nede maddi gücün var. şuan 1 gb sunucu 5 tl den açar 12 ay sabit fiyat garantiside veririm. cepten öderim ama bu firma kapanmaz. ne senin gibi bir firma yüzünden nede senin gibiler yüzünden. boş boş mesajlar atıpta canımı sıkma. işine bak.yorumlarını okuyoruz. 1 2 sunucu için nasıl yorum yazıyorsun nasıl bilirsiniz konusunda. sen yazarsın müşteri kapmaya çalışırsın. ben sadece müşteri seçer ona göre davranırım. vakitimi seninle harcayacak değilim. şimdi işine bak uğraşma benimle. hostun speed.net.tr de barınıyor. fatih bey e selamlarımı ilet. senin gibi firmacıklar yerine beni daha kaliteli firmalar tanır. senin tanımanada gerek yok. son uyarımdır. hakkımda bir daha yorum istemiyorum. umarım anlamışsındır. ulusalsunucu.com.tr domainin ücreti sadece senin 25 senelik .net domain ücretidir ayrıca. haddini bil öyle konuş.

not : ayrıca kaçacak firma değiliz. sadece verdiğimiz reklamlar senin sunucu ücretindir

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri