mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Ulusalsunucu'mu Marshosting'mi ??

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yoruldumya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 52
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

kimse kimseyi karalamaz. ancak ufak düşünen insanlar karalama yapar, ayrıca kendi çapında firmalar neden karalansın ki :) burda bazı firmalar yazılmışta sadece konu başlığında adım geçtiği için yorumunuzu kendi üstüme alıyorum. birdaha olmamasını rica ediyorum. ilk uyarı herzaman iyidir. Hayırlı satışlar :)

Karalar hocam :) Biz yıllardır bu işteyiz tecrübemiz var ki bir şey söylüyoruz babamızın hayrına değil ! Siz neden üstünüze alınıyırsunuz ? Yarası olan gocunur.Sizede hayırlı satıslar.

Karalar hocam :) Biz yıllardır bu işteyiz tecrübemiz var ki bir şey söylüyoruz babamızın hayrına değil ! Siz neden üstünüze alınıyırsunuz ? Yarası olan gocunur.Sizede hayırlı satıslar.

Yılların tecrübesi ? Güldürmeyin beni. Forumda bozmak istemiyorum. Bunedenle canımı sıkma. Çocukça laf sokma çabaları. Konulara attığınız yorumlar 14-16 yaş gruplarının yazdığı stil. firmacıklar karalanmaz merak etmeyin. Saçma sapan yorumlar yapmanıza gerek yok. Dikkate alınmayacaksınız artık bilginiz olsun :) Size yılların tecrübesi ile başarılar diliyorum.

Son düzenleme:
Bu Glax mıdır nedir arkadaş AhmetZekiTaşgar'ın omak servers yönetcisi olduğunu söylemiş .!

acaba arkadaşın bu konu hakkında bir bilgisi varmı öğrenmek istiyorum :http://www.turkmmo.com/cozulen-sika...anac-omakservers-calisanini-oyalamasi-ve.html

Tolga'nın yanında patron'mu çalışanmı oldugunu?

Birde yanında çalışıp ahmet'in nasıl dolandırıldığını açıklasın hadi parasının alıp almamasını açıklasın :) Bir de zaman ayırıp baksın yorumlara :D

Son düzenleme:
Öncelikle Ahmet Zeki Taşgar'ın bulunduğu OmakServers'dan sunucu almıştım. Gayet memnundum ve Ahmet sağ olsun çok ilgileniyor her şeye yardım ediyordu. Daha sonra Tolga işi bırakıp kazıklayıp gitti. Sonra Ahmet Zeki Taşgar arkadaşımız Mars Hosting'i açtı. Hiç bir dolandırıcılığını görmedim ve duymadım. Ayrıca Ahmet'i de önceden beri internet üzerinden tanımaktayım ve öneririm.

Daha sonra sağlam bir bilişim ararken UlusalSunucu ile karşılaştım. Anti-hile sistemimi geliştirmem için sunucu almam gerekiyordu. UlusalSunucu'dan yaklaşık 1 ay önce server aldım ve şu zamana kadar hiç bir sorun çıkmadı ve güvenirliğini kanıtladı.

Kısacası ne Ahmet Zeki Taşgar (Mars Hosting) ne de UlusalSunucu herhangi bir sorun ve kötülüğe sahiptir, kısacası ikisi de tam destek içeren ve güvenilir firmalar, kimsenin birbirini suçlamasına gerek yoktur.

Arkadaşlar gerçekten saçma salak konuşmayınız ! Ben yıllardır forumu takip ediyorum yeni hesabım bu.Metin2 hosting den tutun düzenli olarak Metin2 pvp server tanıtımlarını bile tek tek okudugum oluyor.Ahmet'i yakından tanırım iyi bir dostumdur.Ondan server aldım 1 aylık 1 ayını ödeyemedim durumum yoktu bana aynı şunu söyledi;
Ahmet Zeki; Ne demek Caner Bey,Paranız olduğunda ödersiniz.
Böyle bir insana bilişim sahibine laf söylüyorsanız size yazıklar olsun diyorum.
Ayrıca Ahmet'e Omak'ın patronu diyenler forumda 2 mesajı olan bir kişilik lütfen gerçek hesabınızla geliniz vede öncelikle şu http://www.turkmmo.com/cozulen-sika...anac-omakservers-calisanini-oyalamasi-ve.html linkten Ahmet'in neyi dile getirdiğini okuyunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri