noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Hikaye Ekle

Ulusalsunucu'mu Marshosting'mi ??

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yoruldumya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 52
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Teşekkür ederim MarsHostingle yarın görüşüp açıyorum serverimi teşekkür ederim.

Hizmet vermekten mutluluk duyarız.Skype ekli değilse ekleyin lütfen : marshosting.net - Bazı firmalar bizim adımıza karalama yorum yapıyorlar lütfen dikkate almayın.

Hizmet vermekten mutluluk duyarız.Skype ekli değilse ekleyin lütfen : marshosting.net - Bazı firmalar bizim adımıza karalama yorum yapıyorlar lütfen dikkate almayın.

kimse kimseyi karalamaz. ancak ufak düşünen insanlar karalama yapar, ayrıca kendi çapında firmalar neden karalansın ki :) burda bazı firmalar yazılmışta sadece konu başlığında adım geçtiği için yorumunuzu kendi üstüme alıyorum. birdaha olmamasını rica ediyorum. ilk uyarı herzaman iyidir. Hayırlı satışlar :)

Son düzenleme:
Kardeşim Şuan Ulusalsunucuyla Çalışıyorum Serverim 250 Online ve lag vs kesinlikle görmedim .
Bu Konuyu gördüm yorum atayım dedim.
Bide Şöyle birşey var Marshosting sahibi Eski Dolandırıcı OmakServersin Arkadaşıydı ve oda Omakservers gibi müşterilerini bırakıp piyasadan çekilebilir
ve kendini bu riske atma .
Sahibi Ahmet Zeki Taşgar ve daha kendisine ait özel name serveri yok :)

Size Şunu Söliyim Kendinizi Riske Atmayın derim .
İstersen Ulusalsunucudanda Alma başka yerden al ama Marshostingden kesinlikle alma .

Ama Benim Sana Önerim Ulusalsunucu 250 onlineli serverim var orda

Öncelikle selamlar kardeşlerim Ben yaklaşık 3-4 gündür ulusal sunucu ile çalışıyorum amma velakin Benim çevrem olsun İşte internet aracılıgı ile olsun Çok araştırmıs durumdayım (daha önceden birçok firmalardan dolayı kandırıldıgım için) Ve söyle söyleyebilirim Ulusak sunucunun bir ismi bir tavrı var adamlar saglam yatırım yapmışlar ve inan bana memnuniyetsizlik gibi bir durum söz konusu degil ulusal sunucuya az önce bir liste çıkardım toplam 23-24 tane Oyun içi & Oyun dışı Bazı şeyler İçin Ve inanırmısın hepsine peki bu gece bunları yaparız dediler Hani her türlü ulusalsunucu derim sana Hani bunu yazma geregi neden duydun dersen Parana yazık olmasın kardeşim anlıyomusun çünkü ulusal sunucu sonuçta namı var isim salmış bir firma yani dolandırıcılık v.s gibi yapma bir şansıda yok mantıken düşünürsen istersen bana ö.m atarsın daha detaylı bilgi veririm sana Ve Marshostinge gelirsek aynen Glax kardeşimin edigi gibi eski dolandırıcı onlar Omakservers bence paranı hiç riska atma ulusal sunucuda kafan rahat ....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri