ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

peacemackers'e söylemek İstediğin ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan peacemackers
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1K
  • Görüntüleme Görüntüleme 72K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

- Eski yönetim üyelerinin foruma geri dönmelerine nasıl bakıyorsunuz, sizin zamanınızda yönetimde bulunan kişiler şuan yok geri dönseler nasıl olur?

- Forum eskisi kadar hareketli değil tekrar canlandırmak için yeni etkinlikler yapılabilir mi?

- Haddime değil fakat evliliğiniz nasıl gidiyor umarım mutlusunuzdur daha da olursunuz :)

Sorularımda beni aşan bir husus varsa affola, sadece benim zamanımdaki bir yonetim uyesine soru sorma fırsatı buldum ve kaçırmayayım dedim :)

* Geri dönmek isteyene kapımız açık tabi ki nasıl gittiğine bağlı birazda. Benim açımdan sorun olmaz
* Forum oldukça hareketli sadece öyle duruyor.
* Şükür gayet güzel

Forumun ranklarını yapmak zor oldu mu ?

* Kısmen zorlukları var

Forumda admin olduktan sonra herhangi bir üyeye paylaşımından dolayı rep verdiniz mi? verdiyseniz konusu neydi? :)

* Tabiki

bence forumda onursal baskan fılan olabılırsın baya eskı ve katkı veren bı uyesın sen boyle bırsey dusunuyor musun ?

* Bu tarz bir düşüncem yok şimdilik

kardeşim bişey sormak istiyorum turkmmo face adresi varmı acaba..

* Mevcut

Ben ilk kez rank yaptım ve bu rankları turkmmo için hazırladım sizce bu ranklar nasıl olmuş? http://www.turkmmo.com/turkmmo-fan-calismalari/3101291-ilk-rank-denemem.html

sizin gibi bir grafikerin fikri benim için önemli.

* Daha özgün şeyler yapmaya çalışmalısın mevcut olan şeylere benzer olması sana + kazandırmaz yinede güzeller

• Nickinizin yanlış yazılmış olduğunu, doğrusunun ''Peace makers'' olduğunu söylemek isterim. :)
• Ely-Mt2 ve MMO-Mt2 sunucularının birleşme sebebi nedir? bununla ilgili bilginiz varsa bizi de bilgilendirir misiniz?

İnsanlar neden 2 yüzlü olabiliyor?
Herzaman arkadaşını satan bir arkadaş varmıdır?
Sizcede doğanın kuralımı bu?

nasıl olmuş adminim bu ikinci rank çalışmam bence hoş oldu :) renkleri rütbelerin artışına göre ayarladım yeşilden başlayıp yukarı doğru çıktım.

bu da sizin için :)

Tamam belki hâla bazı şeyler şimdi ki ranklara benziyordur ama benim hoşuma gitti size de göstermek istedim.

Güzel :)

• Nickinizin yanlış yazılmış olduğunu, doğrusunun ''Peace makers'' olduğunu söylemek isterim. :)
• Ely-Mt2 ve MMO-Mt2 sunucularının birleşme sebebi nedir? bununla ilgili bilginiz varsa bizi de bilgilendirir misiniz?

* Bir zeki sensin ben bilmiyordum :/
* Beni ilgilendiren bir konu değil o yüzden cevaplama gereği duymuyorum

İnsanlar neden 2 yüzlü olabiliyor?
Herzaman arkadaşını satan bir arkadaş varmıdır?
Sizcede doğanın kuralımı bu?

* Karakter ve çıkar meselesi
* Mutlaka
* Karakter meselesi böyle bir kural olacagını sanmam

* Bir zeki sensin ben bilmiyordum :/
* Beni ilgilendiren bir konu değil o yüzden cevaplama gereği duymuyorum
1- Bunun bilincinde olmasına rağmen nickini değiştirmeyen mi zeki?
2- Ben soru sordum, her sorunun cevaplanma gereksinimi vardır. Sadece ''evet, bilgim var'' ve ya ''hayır,bilgim yok'' diyeceksin bu kadar basit, atarlı davranmana gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri