bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

peacemackers'e söylemek İstediğin ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan peacemackers
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1K
  • Görüntüleme Görüntüleme 72K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merak ettiğim tek bi şey var;
Şuana kadar forumda haksızlık yaptığınızı düşünüyormusuz bazı üyelere, düşünüyorsanız pişmanmısınız ?
:)

Merak ettiğim tek bi şey var;
Şuana kadar forumda haksızlık yaptığınızı düşünüyormusuz bazı üyelere, düşünüyorsanız pişmanmısınız ?
:)

Düşünmüyorum böyle düşünen varsa da zerre kadar pişman değilim :)

Terfide Terfi Alamayanlar Terfi zamanı gene 2 aymı olacak ?
Bazen Gerçekten komik olabiliyorsunuz bazende sert tavırlarınız var
Forumda birinin Söylediği veya yaptığı hareketin ucu size uzanıyorsa Forum hayatını etkilermi o kişinin.
Foruma İlk giriş yaptığımda moderatördünüz Fakat size yakışmıyordu Gerçekten Adminlik size yakışıyor :)
Forum geneline bakılırsa Emrah abiden sonra En yetkili Sizsiniz Karşınızda Duran Başka Admin bile olsa Yarına varamıyor :).

İyi günler.

sayın @peacemackers; kafama takılan şu soruyu sormak istiyorum size;

bende bu foruma hizmet vermek için elimden geleni yapıyorum ve inşallah allah nasip ederse uzman üyeden sonra mod olmayı çok istiyorum. tüm paylaşımlarımdaki konularımın çok olması mı daha önemli yoksa paylaştığım konular çok sağlam bi konu veya güzel iyi olması mı daha önemli? iyi günler iyi çalışmalar dilerim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Terfide Terfi Alamayanlar Terfi zamanı gene 2 aymı olacak ?
Bazen Gerçekten komik olabiliyorsunuz bazende sert tavırlarınız var
Forumda birinin Söylediği veya yaptığı hareketin ucu size uzanıyorsa Forum hayatını etkilermi o kişinin.
Foruma İlk giriş yaptığımda moderatördünüz Fakat size yakışmıyordu Gerçekten Adminlik size yakışıyor :)
Forum geneline bakılırsa Emrah abiden sonra En yetkili Sizsiniz Karşınızda Duran Başka Admin bile olsa Yarına varamıyor :).

İyi günler.

* Hayır performansa bakılacak
* Herşey yerine ve zmanına göre
* Genelde etkilemez .... çıkarmadığı sürece fakat uzatmaya başlarsa etkiler
* Bilmiyorum bu konuda fikrim yok pek
* Admn olacak kişileri biz seçiyoruz dolayısı ile karsı duran kimse olmaması lazım yanımızda olmaları lazım :)

sayın @peacemackers; kafama takılan şu soruyu sormak istiyorum size;

bende bu foruma hizmet vermek için elimden geleni yapıyorum ve inşallah allah nasip ederse uzman üyeden sonra mod olmayı çok istiyorum. tüm paylaşımlarımdaki konularımın çok olması mı daha önemli yoksa paylaştığım konular çok sağlam bi konu veya güzel iyi olması mı daha önemli? iyi günler iyi çalışmalar dilerim.

saglam kendıne ozgu ve gelecegı olan konular actıgında sana faydası cok olacaktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri