- Konular
- 7
- Online süresi
- 56m 22s
- Reaksiyon Skoru
- 16
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 5 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 82
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merak ettiğim tek bi şey var;
Şuana kadar forumda haksızlık yaptığınızı düşünüyormusuz bazı üyelere, düşünüyorsanız pişmanmısınız ?

Şuana kadar forumda haksızlık yaptığınızı düşünüyormusuz bazı üyelere, düşünüyorsanız pişmanmısınız ?

- Konular
- 16,123
- Online süresi
- 4d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 9,981
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 3 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 758
- MmoLira
- -3,901
- DevLira
- 0
Merak ettiğim tek bi şey var;
![]()
Düşünmüyorum böyle düşünen varsa da zerre kadar pişman değilim

- Konular
- 2,235
- Online süresi
- 9d 14h
- Reaksiyon Skoru
- 343
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 289
- MmoLira
- 1,096
- DevLira
- 0
Terfide Terfi Alamayanlar Terfi zamanı gene 2 aymı olacak ?
Bazen Gerçekten komik olabiliyorsunuz bazende sert tavırlarınız var
Forumda birinin Söylediği veya yaptığı hareketin ucu size uzanıyorsa Forum hayatını etkilermi o kişinin.
Foruma İlk giriş yaptığımda moderatördünüz Fakat size yakışmıyordu Gerçekten Adminlik size yakışıyor
Forum geneline bakılırsa Emrah abiden sonra En yetkili Sizsiniz Karşınızda Duran Başka Admin bile olsa Yarına varamıyor
.
İyi günler.
Forumda birinin Söylediği veya yaptığı hareketin ucu size uzanıyorsa Forum hayatını etkilermi o kişinin.
Foruma İlk giriş yaptığımda moderatördünüz Fakat size yakışmıyordu Gerçekten Adminlik size yakışıyor

Forum geneline bakılırsa Emrah abiden sonra En yetkili Sizsiniz Karşınızda Duran Başka Admin bile olsa Yarına varamıyor
.İyi günler.
- Konular
- 451
- Online süresi
- 4m 9s
- Reaksiyon Skoru
- 51
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 2 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 167
- MmoLira
- 48
- DevLira
- 0
sayın @peacemackers; kafama takılan şu soruyu sormak istiyorum size;
bende bu foruma hizmet vermek için elimden geleni yapıyorum ve inşallah allah nasip ederse uzman üyeden sonra mod olmayı çok istiyorum. tüm paylaşımlarımdaki konularımın çok olması mı daha önemli yoksa paylaştığım konular çok sağlam bi konu veya güzel iyi olması mı daha önemli? iyi günler iyi çalışmalar dilerim.
bende bu foruma hizmet vermek için elimden geleni yapıyorum ve inşallah allah nasip ederse uzman üyeden sonra mod olmayı çok istiyorum. tüm paylaşımlarımdaki konularımın çok olması mı daha önemli yoksa paylaştığım konular çok sağlam bi konu veya güzel iyi olması mı daha önemli? iyi günler iyi çalışmalar dilerim.
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 16,123
- Online süresi
- 4d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 9,981
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 3 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 758
- MmoLira
- -3,901
- DevLira
- 0
Terfide Terfi Alamayanlar Terfi zamanı gene 2 aymı olacak ?
Forum geneline bakılırsa Emrah abiden sonra En yetkili Sizsiniz Karşınızda Duran Başka Admin bile olsa Yarına varamıyor.
İyi günler.
* Hayır performansa bakılacak
* Herşey yerine ve zmanına göre
* Genelde etkilemez .... çıkarmadığı sürece fakat uzatmaya başlarsa etkiler
* Bilmiyorum bu konuda fikrim yok pek
* Admn olacak kişileri biz seçiyoruz dolayısı ile karsı duran kimse olmaması lazım yanımızda olmaları lazım

sayın @peacemackers; kafama takılan şu soruyu sormak istiyorum size;
saglam kendıne ozgu ve gelecegı olan konular actıgında sana faydası cok olacaktır
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)