Arkadaslar Bilgisayar'a bir virüs bulaşti kurtulamiyorum antivirus yükledim tarattim pcsiye reset attim Sonra Pcsi acildiktan 1 2 dk sonra mavi ekran hatasi verdi antivirüs progamini kaldirdim combofix'i yüklüyordum yüklerken mavi ekran hatasi verdi Formattan baska bir çare varsa Zaten formatta atamiyorum Cd Rom bozuk
yardimlarinisi bekliyorum Buda Foto
yardimlarinisi bekliyorum Buda Foto
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Arkadaslar Bilgisayar'a bir virüs bulaşti kurtulamiyorum antivirus yükledim tarattim pcsiye reset attim Sonra Pcsi acildiktan 1 2 dk sonra mavi ekran hatasi verdi antivirüs progamini kaldirdim combofix'i yüklüyordum yüklerken mavi ekran hatasi verdi Formattan baska bir çare varsa Zaten formatta atamiyorum Cd Rom bozukyardimlarinisi bekliyorum Buda Foto
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
avast ile başlangıç taraması yaptır.:ka19:
http://www.turkmmo.com/bilgisayar/513826-adim-adim-virus-silme-%DFila_07-a.html
Bu konuya bakarak yararlanabilirsin, eğer oda olmazsa format tek çözümdür.
Bu konuya bakarak yararlanabilirsin, eğer oda olmazsa format tek çözümdür.
Arkadasim bak dedigim gibi mavi ekran verio anti virüs sanki aklima gelmediavast ile başlangıç taraması yaptır.:ka19:

Arkadasim bak dedigim gibi mavi ekran verio anti virüs sanki aklima gelmedi![]()
Antivirus derken combofix yuklerken demissin avasti yukle diyorum birde demissin antivirus yukledim.reset attim.diye sen avas free antivirus ile baslangiç taramasi yaptirmayi ozellikle dene, eger olmazsa ve antivirus yuklemene bile izin vermiyorsa format atman gerek onun içinde cd ye gerek yok usb ile atabilirsin oda olmadi forumumuzda usb siz ve cd siz format mevcut. bulamazsan link atayim.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)