Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Hikaye Ekle

Zayıflamak :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bakar52
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 71
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Okullar kapandı 3 aylık zaman dilimi ile bu arada 110 kilo'dan, 78'kg düştüm [ Yeni kilom 72 :) ], dilek olay 38 KG Zayıfladım, 8 sınıfta 50-60 kg'iken birde baktım lise sonda 110 kiloyum, kafaya koydum artık zayıflamayı, yani ALLAH'a dua ediyordum zayıflamak için dualarım kabul oldu, Bu süre zarfında çok yoğun spor yaptım, Body ,Box,Futbol gibi sonunda sonuca ulaştım dahada devam ediyorum 70 e kadar inicem ALLAH'ın izniyle :)

İşin olumsuz yanı önceden olan herşey şimdi hiç biri olmuyor hepsi 2 boy büyük :D

Resim istediler vereyim dedim :)

1.5 AY ÖNCEKİ >> (KONUYU AÇTIMDA)
uq4hf.jpg

ŞİMDİKİ >>
vs4mf.jpg

3 Ay Önceki >>
uk3b4.jpg

Şimdi >>
uk3cs.jpg

>>
uk3s2.jpg

Aynen Şuanda bende 101 kiloyum nasıl zayıflayacam taktik varmı ?

Tedavim yüzünden 3yıldır evden çıkamıyorumda doğru dürüst ?

Yardımcı olursan sevinirim .

Aynen Şuanda bende 101 kiloyum nasıl zayıflayacam taktik varmı ?

Tedavim yüzünden 3yıldır evden çıkamıyorumda doğru dürüst ?

Yardımcı olursan sevinirim .

Nasıl oldu bilmiyorum açıkçası.

Durumu şöyle özetliyim,

Hergün kendime bakıyordum gittikçe kilo alıyordum hep bilgisayar başındaydım, iyiden iyiye tipsizleştim.
Bir gece aklıma tak etti gece saat 3 te Hüngür hüngür ağladım allah'a dua ederek 1 saat hiç durmadan ağladım sonra ne oldu nasıl old ben bilmiyorum bu hale geldim hiç yemek yemedim gibi bişe oldu bol bol spor yaptım ALLAH'ın yardımıyla oldu bu benim için kesinlikle.Önce allaha yalvar dua et benim ilk tavsiyem.

Herkese teşekkür ederim..

Nasıl oldu bilmiyorum açıkçası.

Durumu şöyle özetliyim,

Hergün kendime bakıyordum gittikçe kilo alıyordum hep bilgisayar başındaydım, iyiden iyiye tipsizleştim.
Bir gece aklıma tak etti gece saat 3 te Hüngür hüngür ağladım allah'a dua ederek 1 saat hiç durmadan ağladım sonra ne oldu nasıl old ben bilmiyorum bu hale geldim hiç yemek yemedim gibi bişe oldu bol bol spor yaptım ALLAH'ın yardımıyla oldu bu benim için kesinlikle.Önce allaha yalvar dua et benim ilk tavsiyem.

Herkese teşekkür ederim..

İnşallah bendede etkisi olur teşekürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri