Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Browser pvp oyunları kurmak için sınırsız trafikli kasmayacak hosting almayı istiyorum. Hafıza vs. çok önemli değil önemli olan trafiğin ve sağlam kasmayacak bir makine olması. Bu şekilde satış yapan varsa iletişime geçerse sevinirim .
https://www.canliyardim.co/client/c.aspx?mid=5709&code=5895928rtmw0q45ee3vhx453acycc55 Canlı destek adresimize bağlanırsanız yardımcı olmak isterim...
Browser pvp oyunları kurmak için sınırsız trafikli kasmayacak hosting almayı istiyorum. Hafıza vs. çok önemli değil önemli olan trafiğin ve sağlam kasmayacak bir makine olması. Bu şekilde satış yapan varsa iletişime geçerse sevinirim .
10 TL Ye Size Limitsiz Hosting Sağlayabiliriz.
Kasma olursa iade yapılır.,
Hosting Konumuz : TIKLA
arkadaşlar her şey sınırsız o tamam güzel teklifler geliyor fakat cpu limiti de browser oyunlarda önemli.. Cpu limitlerinizide öğrenmek isterim.
siz bana metin2 server içinde bir kampanyada bulunmuşsunuz server aldığımda yanında eğer zaten sınırsız hosting veriliyor ise ikisini bir arada halledebiliriz.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)