Bvural41 1
Bvural41
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle

Ely3 # Bug

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bakar52
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

emrah abi hala bişe denilmedi ?

12-Flood yapmak yasaktır, Açtığınız konuya ya da yazdığınız mesaja 12 saat içinde cevap gelmez ise tekrar mesaj yazabilirsiniz.
Flood yapmadan devam lütfen...

--

Ek olarak, ot sistemi biraz değişik işliyor.

Çara ot ile bir kere hp alırsın. O hp gitmez. Aradan 3 gün geçince tekrar alabilirsin ama o hp karakter atınca , ışınlanınca gider. Ancak ilk aldığın hp gittikten sonra tekrar hp alırsan gitmez... Biraz garip sistem.

mesaj tarihlerine baktım da tarhileri genelde farklı idi...

Tekrar aldım ve gitti.
ayrıca bu flood uyarısı kime böyle? biz kuralları bılmıyormuyuz? biyan önce düzelsin diye uğraşıyoruz insanın canını sıkma :@

Ek olarak karakterle alakalı bi sorun varsa onunda düzelemsi gerekir oda beni bağlamıyor çunki önceden yoktu böyle bişe.

Öncelikle Sanki Konuşalım. sana kuralları biliyorsun veya bilmiyorsun diye soran olmadı. ticket attın ben cevapladım ve shortye gönderdim. ki konuyu geçen pazartesi açtın o gün gördüm ve bildirdim.

mesaj tarihlerine baktım da tarhileri genelde farklı idi...

Öncelikle Sanki Konuşalım. sana kuralları biliyorsun veya bilmiyorsun diye soran olmadı. ticket attın ben cevapladım ve shortye gönderdim. ki konuyu geçen pazartesi açtın o gün gördüm ve bildirdim.

1-2 ve 3-4 mesajlar arasında flood var. Ama bakar52 ile özel mesajdan konuştuk, problem yok.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri