HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ek olarak, ot sistemi biraz değişik işliyor.
Çara ot ile bir kere hp alırsın. O hp gitmez. Aradan 3 gün geçince tekrar alabilirsin ama o hp karakter atınca , ışınlanınca gider. Ancak ilk aldığın hp gittikten sonra tekrar hp alırsan gitmez... Biraz garip sistem.
statüler verilmiş ve tüm item ler ve çöl kostum dahil çıkarıp ve ejderha tanrı yaşam kulanarak hp durumunu ardın ot görevini yapaıp hp durumunu gösterirsen karekterinde sorun olup olmadığını söyleyebilirim + 2 kez ot görevi yapıyorsun sanırım gitmesi normal yoksa ben her 3 günde bir ot görevi yapar canımı yüksetir buğ kulanırdım
+ ot görevi 72 saat oyunda kalınca biter ama siz günde 5 saat online olursanız 3 gün içinde görev bitmediği için 2. bir görev yapıp hp alırsınız ışınlanınca yada karekter atınca 2. aldığınız hp dogol olarak gidecektir
Son düzenleme:
Karakeerimde bulunan bug hala devam etmekte gerçekten ilgienilse iyi olacak artık sıkıntı yaşıyorum.o 2 K Hp bana lazım..
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)