kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
Bvural41 1
Bvural41
Agora Metin2 1
Agora Metin2
berkmenoo 1
berkmenoo
Hikaye Ekle

Hp rekoru grubsuz 80 ka :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan LaNeTLiiiLoRD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 35
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Atarım sorun degıl 80 nı yptım iştesem daha cok yaparım sorun mu ? :) ve bazıları yasına bakmadan buarada klavyelık yapıyorlar sanlısnız kı sanal ortam burası :)

uzaman üye olmusun ama fazla lafa gerek yok cocuk olanlar burda yazıyor vs de adamı yensemde bişi degişmez bana gelenler sefalı basıyorsun dıyor videolu vs atıyorum vıdeolarıda atıyorum foruma biraz insan kapak olunca burada sadece polemık yaratırlar bu laf atanlar cocuk asıl :)

Burda yazmakla oyunun ne alakası var hala mantıklı dusunemıyorsun kenan uzmanla vs yı bır tutuyorsun senın elınden alan yok sana uzman uye olma dıyen de yok istesen sende bunu basarabılırsın ben bılmem yok seftalı yok yenı bınekler yenı ıtemler anlamam oyun ıcerısınde degılım oyunun dısındayım emın ol oyun ıcerısınde olsam senden daha ıyı ıtemde yaparım senden daha fazla hp rekoru da cıkartırım buna emın ol yanı :D Bizi bilen bilir kardes eski userler suan olmadıgı ıcın meydan senın gıbı anlama kapasıtesı cekenlere kalmıs mantıklı olumlu bır konusma üretemiyorsun eger beceremıyorsan biraz kitap oku pc basında sanal alemde takılcağına 1 saat fazla degıl :D Bu oyuna baslarsam emın ol senden daha ıyı dızıcegıme garantı verebılırım...

ulan klavye erkeklıgı lafını bellemişssin suc sende degıl anneni doguran anada ananın anası dogurmasaydı ananı bunlar olmazdı dogru adam 24 yasında :D hasinallah ulan :D dünkü bok buun kokmaya baslamış

Kenan kardes hersey ıtem degıldır bak dıyorsun kı benı vs de yenen yok pekı bana sunun cevabını verebılırmısın.Madem vs de yenen yok vs yapıp yenıyorsun elıne ne gecıyor.?

Bana bunun cevabını verebılırmısın.O kadar item dizmekle iş olmaz kardeş biz zamanında ne itemler ne insanlar geldi geçti 4 5 senedır merkur serverını oynurum harbiden senın kadar çocukcasını hiç görmedim konuşmasın diye eline edit verip sustururduk.Eğer öyle birşey yapıcaksan sana da verelim 2 3 tane tamamen sus yani önce yapıcağın yorumları ölç biç kafanda tasarla ona göre yaz...

ABİSİ O 24 yasında :D saygısızlık etme :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri