Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Kenan kardes hersey ıtem degıldır bak dıyorsun kı benı vs de yenen yok pekı bana sunun cevabını verebılırmısın.Madem vs de yenen yok vs yapıp yenıyorsun elıne ne gecıyor.?
Bana bunun cevabını verebılırmısın.O kadar item dizmekle iş olmaz kardeş biz zamanında ne itemler ne insanlar geldi geçti 4 5 senedır merkur serverını oynurum harbiden senın kadar çocukcasını hiç görmedim konuşmasın diye eline edit verip sustururduk.Eğer öyle birşey yapıcaksan sana da verelim 2 3 tane tamamen sus yani önce yapıcağın yorumları ölç biç kafanda tasarla ona göre yaz...
Bilader Çocuğa Laf Anlatılır mı bırak oynasın gidi

Bilader Çocuğa Laf Anlatılır mı bırak oynasın gidi![]()
Aslında 2 dakikalık işlemi var ama artık (ely2) yeri mavi olduğundan zorluyucak beni oyunun rootuda kitli açamıyorum çok uzun işim ama uğraşıcam. Ardından rekoru koyucam.
Tebrikler ,
Gruptan hp alıp + statü penceresini üste çekip (lonca savaşı açık olup olmadığını anlamak için) ss atar mısın?grb lideri olan benim orada iştersen grba girim hpnın dahada yükseldıgnı gör sorun degıl cnm sen bna de 100 ka hp yap yapım sorun yok![]()
Tebrikler ,
Gruptan hp alıp + statü penceresini üste çekip (lonca savaşı açık olup olmadığını anlamak için) ss atar mısın?
Ssde oynama yok orjinal ss yapmış.
Ss orjinal zaten onun farkındayım.Ssde oynama yok orjinal ss yapmış.

lonca savaşı varsa skor o statü penceresinin altında yazar da...
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)