HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bana Sorarsan Ak47 Camo Yada Thompson Dene..
Hem Silah Açısından Hemde Diğer İhtiyaçlar Açısından En İyileri Olduğunu Düşünüyorum
Hem Silah Açısından Hemde Diğer İhtiyaçlar Açısından En İyileri Olduğunu Düşünüyorum

arkadaŞlar benİm Çarim spop.. ÇekİlİŞten Çikan thompson ve aug a1 camo (İkİsİ de ÖmÜrlÜk) war.. Tabİ 6-7 tane de sÜrelİ sİlahim war.. ÇekİlİŞlerden Çikan 14 kuponum war.. 1 kupon daha Çikarsa 90 gÜnlÜk kÜrek weya balta alabİlecem.. Ama 2-3 haftadir denİyorum ama kupon Çikmiyor.. 14 kupon Çiktiktan sonra 1 kuponun Çikmamasi İnsani delİ edİyor.. Kupon Çikma İhtİmalİ en yÜksek olan yer neresİ?? Bİlen warsa lÜtfen sÖylesİn..
bana ölesine açtıım kutudan desert camo çıktıydı şans meselesi
aug içinde 50-60 lira lık zp aldiimi biliyom
aug içinde 50-60 lira lık zp aldiimi biliyom

arkadaŞlar benİm Çarim spop.. ÇekİlİŞten Çikan thompson ve aug a1 camo (İkİsİ de ÖmÜrlÜk) war.. Tabİ 6-7 tane de sÜrelİ sİlahim war.. ÇekİlİŞlerden Çikan 14 kuponum war.. 1 kupon daha Çikarsa 90 gÜnlÜk kÜrek weya balta alabİlecem.. Ama 2-3 haftadir denİyorum ama kupon Çikmiyor.. 14 kupon Çiktiktan sonra 1 kuponun Çikmamasi İnsani delİ edİyor.. Kupon Çikma İhtİmalİ en yÜksek olan yer neresİ?? Bİlen warsa lÜtfen sÖylesİn..
zp kutu al 3 tane çıkar
anaconda dan ii kupon çıkıyo zp alamıyosan diye
walla bugÜn zp yapip ÇekİlİŞ yaptim we kupon Çikti.. KÜrek aldim.. İlk oyunumda daĞittim.. :d
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)