- Konular
- 3,473
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 1h 53m
- Reaksiyon Skoru
- 395
- Altın Konu
- 2
- TM Yaşı
- 13 Yıl 6 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 324
- MmoLira
- -516
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Photoshop ile yapabileceğiniz en basit efektlerden bir tanesi, Halftone Pattern özelliğini kullanarak hazırlayacağımız bu fotoğraf görüntüsü üç adımla anlatılabilecek basitlikte.
Videolu Anlatım
Resimli Anlatım
İlk olarak çalışmak için bir fotoğraf seçiyoruz ve üzerinde çalışmaya başlıyoruz.
Ben yukarıda gördüğünüz fotoğrafı kullanıyorum, siz de aynı fotoğrafla çalışmak istersiniz diye yukarıda yayınladım.
Adım 1 : Çalışmamızı Photoshop ile açtıktan sonra fotoğrafın olduğu layeri faremizin sağ tuşuyla tıklayıp Duplicate Layer (CTRL+J) diyoruz. Böylece layerimizin bir kopyası oluşuyor.
Adım 2 : Yeni oluşan layeri seçtikten sonra Filter > Filter Gallery > Sketch > Halftone Pattern alanına gidiyoruz. Eğer Photoshopun CS2 CS3 CS4 gibi eski versiyonlarını kullanıyorsanız direkt olarak Filter > Sketch > Halftone Pattern alanına gidin ve aşağıdaki ayarları yapın.
Adım 1 : Çalışmamızı Photoshop ile açtıktan sonra fotoğrafın olduğu layeri faremizin sağ tuşuyla tıklayıp Duplicate Layer (CTRL+J) diyoruz. Böylece layerimizin bir kopyası oluşuyor.
Adım 2 : Yeni oluşan layeri seçtikten sonra Filter > Filter Gallery > Sketch > Halftone Pattern alanına gidiyoruz. Eğer Photoshopun CS2 CS3 CS4 gibi eski versiyonlarını kullanıyorsanız direkt olarak Filter > Sketch > Halftone Pattern alanına gidin ve aşağıdaki ayarları yapın.
3. Adım : Son olarak halftone efekti verdiğimiz bu kopya layerin Normal olan Blend Mode değerini Overlay olarak değiştiriyoruz.
Bu kadar, bu üç adımı izlediğinizde konunuzun üstündeki örnektekine benzer bir görüntü elde etmiş oluyorsunuz.
- Konular
- 9,014
- Çözüm
- 14
- Online süresi
- 2mo 18d
- Reaksiyon Skoru
- 4,570
- Altın Konu
- 3
- Başarım Puanı
- 561
- MmoLira
- 29,470
- DevLira
- 0
Ben malasef Adope'yi Türkçe kullandığım için dokuların Türkçe isimleri bilmediğim için,yapamadım yardımcı olurmusun?
@VolkanParlak;
@VolkanParlak;
Son düzenleme:
- Konular
- 3,473
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 1h 53m
- Reaksiyon Skoru
- 395
- Altın Konu
- 2
- TM Yaşı
- 13 Yıl 6 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 324
- MmoLira
- -516
- DevLira
- 0
Ben malasef Adope'yi Türkçe kullandığım için dokuların Türkçe isimleri bilmediğim için,yapamadım yardımcı olurmusun?
@VolkanParlak;
Fotoğrafı photoshop ile açtıktan sonra sağ tarafta bulunan katmana sağ tıklayarak ' Katmanı Çoğalt ' diyoruz daha sonra üst menüden Filtre > Filtre Galeri alanına giriyoruz 'Taslak' klasörünün altında bulunan 'Yarım Ton Desen' seçeneğini seçiyoruz ve aşağıda bulunan resim gibi yapıyoruz daha sonra normal olan efekti değiştiriyoruz ve işlem tamamlanıyor.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)