Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Geçen pazar gunu sabah pazar kurdum aksam girdim pazarlar açılmıyor 1 saat geçti altta Shorty bakım yapılacanı söyledi oyun attı sabaha dogru 3 4 gibi oyuna giriş yaptım pazarımda çift bec anka yay özel nınja kask ve titan kalkanım yok olmuş depomdada 0 para vardı okadar tıcket attım oyundan yazdım ilginenen olmadı burdan bari göründe yardımcı olun ( keiith MyYanqii )Arkadaşlar gördüm ki bir çoğunuz önerileri, şikayetleri ve fikirleri var. Herkes ayrı ayrı konular açıyor, forumun düzeni bozuluyor.
Sorularınızı ve önerilerinizi bu konu altından yazarsanız hem aradığınızı rahatça bulabilirsiniz hem de bize kolaylık sağlamış olursunuz.
Ayrıyetten soruyu soran arkadaşlar da aradıklarını daha rahat bulabilirler
Not: Saçma mesajlar silinecektir.
Pazar kurduğumuz zaman sattığımız eşyayı kim almış ne zaman almış onu gösteren birsey olursa iyi olur
Yok kardeşim kimse birşey almadan yok oluyor ona çözum bulsunlar geri getirsinler yok olanları oyuncuyla ılgılenen yokPazar kurduğumuz zaman sattığımız eşyayı kim almış ne zaman almış onu gösteren birsey olursa iyi olur
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)