Scarlet 1
Scarlet
Best Studio 1
Best Studio
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
TuZaKK 1
TuZaKK
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
farkmt2official 2
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Efsane: Ejderhalar mirası / Dwar Onura Davet (Adill55)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan adill55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 828

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Geçen hafta bulunan taş yalnızca alimleri değil Feo Dünyası'nın tamamını çok heyecanlandırdı. Onur günü hakkında herkes artık daha fazla bilgi sahibi olmak istiyor, herkes birbirine sorular soruyordu. Uzun yolculuğunun ardından evine geri dönen görücü de bu konuşmalara kulak misafiri oldu ve alimlerden taşı kendisine göstermesini istedi. Alimler görücünün isteğini kırmayıp bir ulakla taşı görücüye gönderdiler. Görücü taşı uzun uzun inceledi. Sanki yazıların hiçbir önemi yokmuşçasına, taşın üzerindeki çiziklere, kırıklara kısacası taşı eski yapan ne varsa onlara baktı. Ardından taşı alimlere geri gönderdi. O gün için taşla ilgili herşeyi unutup daha sonra gelen misafirleriyle ilgilendi. Ertesi gece rüyasında bir çığlık duydu. Çığlık o derece güçlü ve korkunçtu ki bunca şey görmüş geçirmiş görücüyü uyandırdı. Bir daha uyuyamayacağını anlayınca dışarı çıkmaya karar verdi. Tam kapıyı açıyordu ki uzaklaşan bir gölge gördü. Arkasından bağırdı, gölge dönüp bakmayınca koştu. Ama gölge ondan hızlı çıkıp göz açıp kapayıncaya kadar kayboldu. Evine geri döndüğünde camın kenarına bırakılmış bir krets derisi ve onun üzerine yazılmış kısa bir yazı buldu. Zamanında eski dilleri öğrenmek için harcadığı çabaya sevinerek yazıyı okumaya başladı.

"En arkadayım, kalabalığın uğultusundan konuşmayı yarım yamalak duyuyorum. Sıklıkla yükselen sevinç nidalarına ben de katılıyor, ne olduğunu tam olarak anlamasam da seviniyordum. Herşey bitip de kalabalık dağılmaya başladığında omuz omuza beraber savaştığımız bir arkadaşımı gördüm. Seviyem uygun olmadığı için katılamadığım bir savaşta kazandığımızı öğrendim. Çok mutluydum. Gitgide güçleniyorduk. Savaşçıların akşama bu zaferin şerefine bir şenlik düzenleyeceklerini duydum. Akşam olupda şenliğe gittiğimde herkes oradaydı. Eğlence devam ederken bir anda kadınlar çığlık atmaya başladı. Krets sürüsünün saldırısına uğramıştık. Hiç görmediğim kadar kalabalıktılar. Silahlarımızın büyük kısmını evde bıraktığımız için savaş çok zorlu geçti. Yendik ama çok savaşçı öldü. Aksakal ertesi gün bir konuşma yapıp dünkü hain baskında ölen savaşçılar şerefine Şeara'nın haftada bir gün bir etkinlik düzenlenmesi kararı aldığını söyledi. Buna katılan savaşçılar çifte onur kazanacaklarmış. Ölen arkadaşlarımın şerefi için savaşacağım. Gücümüzü cümle alem görsün, duysun. Yeminimdir, acımayacağım..."

Görücü, gecenin karanlığına aldırmadan bu deri parçasını Aksakal'a götürmek üzere yola koyuldu. Aksakal deriyi okur okumaz alimleri çağırdı. Artık onur günü hakkında birşey daha fazla biliyoruz. Bunun üzerine bu haftaki onur gününün tarihleri açıklandı.

kristal_shahter_mag.jpg

20 Haziran 2010 Pazar günü saat 16:00 ile 22:00 arasında katılan savaşçıların çifte onur kazanacağı Onur Günü düzenlenecektir. Onur günü yine her zaman olduğu gibi üç farklı dövüş alanında gerçekleşecek. Bu dövüş alanları ve çifte onur kazanılabilecek saatler şunlar:

16:00-18:00 saatleri arasında Yeraltı Şövalyeleri Arenası
18:00-20:00 saatleri arasında Seçilenler Eski Mabedi
20:00-22:00 saatleri arasında
Kristal Mağaraları

Onur gününe katılacak savaşçıların öncelikle alan girişindeki 'ni bulmaları gerekiyor.

Bu iksir içildiğinde savaş sırasında alınacak onur otomatik olarak iki katına çıkacak. İksir ve verdiği etki (iksir kullanılsın ya da kullanılmasın) dövüş alanı terkedildiğinde kaybolacak. Bu iksir, her oyuncu tarafından günde yalnızca bir kere elde edilip kullanılabilecek. Bu iksir başka bir onur iksiri ile beraber kullanılamaz.

Tüm savaşçılara bol şanslar.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri