- Konular
- 16
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 8 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 35
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
allah büyük kardeş kimin hakkı geçerse geçsin kim hakkını helal ederse etsin ama benim hakkımı vermedilermi beddua etmek günahtir ama elimde değil allah içimi biliyo hakkımı vermedikleri müddetce zehir zıkkım olsun diyorum allah büyük....
- Konular
- 13
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 7 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 35
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Dinlemeden etmeden gereksiz yorumlar açarak forumda sadece itibarını düşürürsün. Portofino arkadaşımızın dediği gibi '' geçerli sebepleri vardır''.
- Konular
- 16
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 8 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 35
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Dinlemeden etmeden gereksiz yorumlar açarak forumda sadece itibarını düşürürsün. Portofino arkadaşımızın dediği gibi '' geçerli sebepleri vardır''.
ben bu konuyu short ye açtım her konuya atlama....
- Konular
- 13
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 7 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 35
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Her konuya atladığım yok ilk mesajım zaten biraz üslubuna dikkat et.
- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 8 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 58
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
Dinlemeden etmeden derken bunun gibi konularda insanları bekletmek artık sanırım hobileri oldu ne zamanaman üyelerimiz şuşu şu söbeplerden ötürü sizin işlerinizle ilgilenemedik dediler ? 7 8 tane yetkili var diyorlar ancak buradaki kişiler sorunum var bilmemnem var dedikleri zaman yok oluyorlar madem yetkililer şuzamandan şu zamana kadar sizin şu şu şu işlerinizi yapacaz diyor yapacklar bunun osu busu olmaz zaten adminlerin cevap vereceğinide pek sanmam biz haklı olduğumuz zaman bizi iplemiyorlar bile 3 gün önce zeyno isimli admine bir mesaj attım bir konuda haklı olduğum için cevap vermedi ama ondan önce maşşallah yöneticilerimizin elleri makina gibi klavyede ama birşey garip ki senin buraya gelip portofino isimli üyenin ismini kırmızılar içeine alı onu haklı göstermeye çalışman multiysen gerçek hesapınla gel ilk mesajını buraya atman çok göze battıDinlemeden etmeden gereksiz yorumlar açarak forumda sadece itibarını düşürürsün. Portofino arkadaşımızın dediği gibi '' geçerli sebepleri vardır''.

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)