Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

yazık sana shorty

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan llPaaTRooNll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

llPaaTRooNll

Level 1
Üye
Konular
16
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 8 Ay 6 Gün
Başarım Puanı
35
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

shorty kardeş artık sana tek dicem yazık her gün millete yok yarın yok yarın diye diye iadelerin son gününe getir din ve hala vermedin seni al laha havale ediyorum başkada bişey demiyom o editler bizim alın terimiz ve hakkımız al lahından bul gerçekten sen bu oyunun sahibi olmayı hak etmiyosun ve hiç oyunla ilgilenmiyosun ....bana kız yada hesabımı banla umrumda değil ama milletin helalini asla yemeki allahda yedirtmesin işallah.diceklerim bu kadar ...

Gecikme olduğunun herkes farkında ama mantıklı bir açıklaması vardır elbette.

adam akıllı açıklama verilecek o zaman.....burda bazılarınn veriliyo bazıları hala verilmedi ne bu çocuk oyuncamı ....konuma alet olma...ben burda türkaya yazıyom...

Gecikme olduğunun herkes farkında ama mantıklı bir açıklaması vardır elbette.

Yönetim işine gelince yok şukadar kişi yönetimde var hizmet veriyoruz işte 7 8 kişiyle size hizmet vericez diyor ve böyle insanları burada yalvattırıyorsa mantıklı bir açıklaması olamaz burada herkes yok bunum geri gelmedi bilmemne diye biyerlerini yırtarken nedense sen geliyorsun yok işte yönetiminde mantıklı açıklamasıda varmıştırda yok canım işte yönetim haklıdır filan nedir bu yönetime bu ilgi şuan sen mantıktan bassetmiyorsun sen şuan yağcılıktan bassediyorsun 2 büyük server birleştiyse vede yönetim 7 8 yetkili ile hizmetteyiz diyorsa bunun açıklaması olamaz 7 8 yetkili birden kaçlarca günmü milletle ilgilenmicek biz shorty nin zamanında kalkmak istemedim uyuşuk olduğum için m2-tr yle ilgilenmedim dediği zamanlarıda biliyoruz ama bak ne diyeceğim böyle devam et yağ çek 1 kaç haftaya seni deneme moderatör yaparlar :) ama merak etme dostum yağ çekipte deneme moderatör olan kişiler en fazla 1 kaç ay yönetimde kalabiliyorlar sen kendini ozamana kadar tatmin edersin.

adam akıllı açıklama verilecek o zaman.....burda bazılarınn veriliyo bazıları hala verilmedi ne bu çocuk oyuncamı ....konuma alet olma...ben burda türkaya yazıyom...

Bu iş bugüne kadar böyle oldu bundan sonra da değişmeyecektir. Benim 2012 mart kampanyasından kalan 75 kristalim var ister buraya yaz ister özel mesaj at, onların keyfine göre işliyor işler. Tam bir sene adama ulaşmaya çalıştım, bir kere konuşabildim; sanırım onda da kafası kıyaktı sorunumu anlamadı, velhasıl kelam geçmiş olsun dostum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri