xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Destek Bölümü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bursaprens
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 848

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Öncelikle destek ekibi ve oyun içerisindeki Gm ekibi daha tam görevlerine başlamadı sadece oyun içi event ve oyuncu yasaklama yetkileri var, Desteğe bakamıyorlar şuan.

Şuan destek sistemi sadece özel sorunlarda hizmet veren bir alan olarak çalışıyor Müşteri ve Oyuncu Hizmetleri olarak çalışabilmesi için uzun bir süre gerekiyor, ayrıca bu konudada beklentiniz bir Metin2.org yada bilmemne game desteği gibi olmasın elimizden geldiğince ben yada admin bildirince bakıyoruz ortada ayıplık bir durum yok.

DENIZYILDIZI2 hesabınızı dyildizi01
DENIZYILDIZZZI hesabınızı dyildizi02

değiştirdim

bu idler ile giriş yapmayı denermisiniz?

Teşekkürler açıldı hesaplar :ka19: saol O kadarda ilgisiz deilmişsin :p

​bizem işlere baksa keske :/

sayın shorty ıletısıme gecme ımkanımız varmı lutfen bır sorun var yardımcı olurmusunuz...

SAYIN GM LÜTFEN YARDIM hesap ıd:modrakilo12 ely#1 re girin hesap adı veya şifre yalış diyor ama siteye girince doğru şifre +ely#2 ely#3 tede denedim ordada doru şifre ne olur yardım edt lerimde o hesaptaydı yardım!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gm alah için bi cevap bi yol gosterin ya:( short desteğede yazdım ilgilenen yok arkadaş

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri