- Konular
- 26
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 4 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 88
- MmoLira
- 30
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Bununla ilgili konu açmıcam diye çok sabrettim ama sabır taşıda çatlıyo bi süre sonra, destek taleplerine cevap vermeyi düşünen birileri varmı orda ?... 9 gündür bekliyorum cevap germedi bu kadar da olmaz. Önceden bitek Türkay vardı ilgilenen bi açıdan anlayabiliyorduk şimdi 6-7 kişi oldunuz hala bi iş yapanınız yok ayıptır.
| (Talep numarası: 37) | |
| Kayıt Tarihi: | 2013-10-03 19:33:25 |
- Konular
- 26
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 4 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 88
- MmoLira
- 30
- DevLira
- 0
Destek talebindeki sorunu buraya yazayım ordan bakmıyonuz belki buradan görüpde cevap verirsiniz.
bu sorunu önceden M2-TR destek sitemine göndermiştim fakat cevap gelmedi oyunlar birleştiği için tekrar yazıyorum
ruzgar_16@hotmail.com adresine ait 2 hesabıma oyun sitesinden giriş yapıyorum fakat oyundan giriş yapamıyorum şifre veya ID yanlış diyor bununla ilgilenirmisiniz
Hesaplar; DENIZYILDIZI2 - DENIZYILDIZZZI bu arada şifremi unuttum diyip yeni bir şifre belirledim fakat yine siteden girip oyundan giremiyorum
bu sorunu önceden M2-TR destek sitemine göndermiştim fakat cevap gelmedi oyunlar birleştiği için tekrar yazıyorum
ruzgar_16@hotmail.com adresine ait 2 hesabıma oyun sitesinden giriş yapıyorum fakat oyundan giriş yapamıyorum şifre veya ID yanlış diyor bununla ilgilenirmisiniz
Hesaplar; DENIZYILDIZI2 - DENIZYILDIZZZI bu arada şifremi unuttum diyip yeni bir şifre belirledim fakat yine siteden girip oyundan giremiyorum
Son düzenleme:
- Konular
- 772
- Online süresi
- 4d 8h
- Reaksiyon Skoru
- 3,477
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 337
- MmoLira
- 1,221
- DevLira
- 3
Bununla ilgili konu açmıcam diye çok sabrettim ama sabır taşıda çatlıyo bi süre sonra, destek taleplerine cevap vermeyi düşünen birileri varmı orda ?... 9 gündür bekliyorum cevap germedi bu kadar da olmaz. Önceden bitek Türkay vardı ilgilenen bi açıdan anlayabiliyorduk şimdi 6-7 kişi oldunuz hala bi iş yapanınız yok ayıptır.
(Talep numarası: 37) Kayıt Tarihi: 2013-10-03 19:33:25
Öncelikle destek ekibi ve oyun içerisindeki Gm ekibi daha tam görevlerine başlamadı sadece oyun içi event ve oyuncu yasaklama yetkileri var, Desteğe bakamıyorlar şuan.
Şuan destek sistemi sadece özel sorunlarda hizmet veren bir alan olarak çalışıyor Müşteri ve Oyuncu Hizmetleri olarak çalışabilmesi için uzun bir süre gerekiyor, ayrıca bu konudada beklentiniz bir Metin2.org yada bilmemne game desteği gibi olmasın elimizden geldiğince ben yada admin bildirince bakıyoruz ortada ayıplık bir durum yok.
DENIZYILDIZI2 hesabınızı dyildizi01
DENIZYILDIZZZI hesabınızı dyildizi02
değiştirdim
bu idler ile giriş yapmayı denermisiniz?
- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 8 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 25
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Öncelikle destek ekibi ve oyun içerisindeki Gm ekibi daha tam görevlerine başlamadı sadece oyun içi event ve oyuncu yasaklama yetkileri var, Desteğe bakamıyorlar şuan.
Şuan destek sistemi sadece özel sorunlarda hizmet veren bir alan olarak çalışıyor Müşteri ve Oyuncu Hizmetleri olarak çalışabilmesi için uzun bir süre gerekiyor, ayrıca bu konudada beklentiniz bir Metin2.org yada bilmemne game desteği gibi olmasın elimizden geldiğince ben yada admin bildirince bakıyoruz ortada ayıplık bir durum yok.
DENIZYILDIZI2 hesabınızı dyildizi01
DENIZYILDIZZZI hesabınızı dyildizi02
değiştirdim
bu idler ile giriş yapmayı denermisiniz?
Lütfen tickete bakarmısınız?
Pazar günü ban yedim "CCX38" Siteden bakıyorum herhangi bir sebep yazılmıyor uzaklaştırma süresi 99999 gün.
Ticket attım bakılmadı.
Konu açtım cevap verilmedi..
Mesaj attım cevap alınamadı.
Mesajda yazıyor ticket numarası felan.
- Konular
- 52
- Reaksiyon Skoru
- 17
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 7 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
bakılmıyor ne konulara nede ticketlere ofis işi yaramadı galiba önceden genede bakılırdı şimdi o bile olmuyo galiba 2 gündür cevap bekliyoruz tık yok itemler kayboldu diyoruz ilgilenilmiyor nasıl bir oyuna geldi bu anlamıs deyilim insanların emekleriyle aldıkları gidiyor yönetim cevap bile vermiyor
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)