Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

shorty kardeş bak artık

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan llPaaTRooNll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 546
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

shorty kardeş ilgilen artık yazıyom cvp vermiyon herkesin kristali verilmiş benim hala yok altta yazdım bilgilerimi ilgilen artık bu ne ya ayıp vala...

benim ayıbım yok kardeş benim emeğim gitmiş millete soruyom ben aldımbillete soruyom ben aldım herkes almış ben neden alamıyorum hala ..söle bakıyım...o cvp vermiyosa onun ayıbı benim değil ben hakkıımı arıyosam benim ayıbım değildir bu...

Bayram kampanyası süresi içerisinde yaşanan kayıp item problemleri ile ilgili ilk iadeleri dün gece gerçekleştirdik, iadelerin yapılabilmesi için öncelikle destekden veya forumdan karakter adınızı ve sunucusu isminizi yazıp yaşadığınız sorunla ilgili Net ve Detaylı bilgiler vermeniz gerekiyor.

Dün forumdan ve destekden verdiğim cevaplara göre ilk iadelerin gerçekleştiği karakterlerin isimleri aşağıdadır.

Not: Karakter adı veya Hesap adı karışık şekildedir eğer hesap adınız veya karakter adınız burada yazılıysa Nesne Market Kristal Bakiyenizi kontrol edin.

LeqendOfArkadia ( Ely #1 )
ZdrvE ( Ely #1 )
Facia07 ( Ely # 1 )
CcBuYuCucC ( Ely # 1 )
olafsonnnn ( Ely # 1 )
braveheart66 ( Ely # 1 )
nokia135 ( Ely # 1 )
lNewerKnowl ( Ely # 1 )
Estelya ( Ely # 1 )
Beyza16 ( Ely # 1 )
Jefferson ( Ely # 1 )
lMacParkerl ( Ely # 1 )
hRea ( Ely # 2 )
TurkJojkTM ( Ely # 2 )
RedYol ( Ely # 2 )
SRonqBeaDT ( Ely # 2 )
naamloos95 ( Ely # 2 )
IITeKBiRII ( Ely # 2 )
emrem55 ( Ely # 2 )
SeaGoD ( Ely # 2 )
lM4T4DORl ( Ely # 2 )
blackblacke1903 ( Ely #2 )

Not: Ely #3 Sunucusu için iadeler gün içerisinde tamamlanacak, Ely #3 için iadeler yapıldıktan sonra ikinci ve son olarak 25 Ekim 2013 Cuma gününe kadar iadesi yapılmayan oyuncular için tekrar bildirim bekleyeceğiz ve kalan iadeleri bitirip işlemi bitireceğiz.

Destekden veya Forumdan cevap verilmediği ile ilgili oyun içerisinden yazılan bilgiler doğru değildir bu konu ile ilgili bizzat ben ilgilenmekteyim ve dün gün boyunca tüm ticketları okuyup gerekli notları aldım yukarıda isimleri yazılı oyuncular dışında iadesi yapılmayanlar Eksik bilgi, Ticaret kayıtlarında bildirilen itemin görünmemesi veya daha önce hiç kristal satın almamış oyunculardır.

Bu konuda mağdur olmamanız konusunda elimden gelenin fazlasını yapmaktayım bana yardımcı olmak istiyorsanız ve probleminizin hızlıca çözülmesini istiyorsanız birden fazla konu açmayın, birden fazla destek talebi göndermeyin , konularınızı sık sık güncellemeyin ve yaşadığınız sorun ile ilgili net ve detaylı bilgiler verin aksi taktirde uzun süre beklemek zorunda kalabilirsiniz.

Cevaplanan destek bildirimleri

Nesne Market Satış Kayıtları

Unutmayın ! Oyun içerisinde yapılan ticaret, yere atılan item ve satın alınan itemlerin tamamı ip,saat,tarih şeklinde kayıpsız kayıt altında tutulmaktadır bu yüzden bizleri boş yere oyalamaya çalışmayın kimlerin gerçekten mağdur olduğunu karakter adını yazarak görebiliyoruz.

iyi eğlenceler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri