HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhabalar ben lMacParkerl gece bakımmı oldu ne oldu bilmiyorum oyunda değildim sabah uyandığımda efsunlu başlığım kaybolmuştu arkadaşların editleri bile kaybolmuş yani nasıl halledilicekse bi çaresine bakılsın her bakımda itemleri gidiyor milletin para yatıranı var emek vereni var yani bi şekilde geri getirin neler gittiyse
Merhabalar ben lMacParkerl gece bakımmı oldu ne oldu bilmiyorum oyunda değildim sabah uyandığımda efsunlu başlığım kaybolmuştu arkadaşların editleri bile kaybolmuş yani nasıl halledilicekse bi çaresine bakılsın her bakımda itemleri gidiyor milletin para yatıranı var emek vereni var yani bi şekilde geri getirin neler gittiyse
Not: Bayram kampanyası süresi içerisinde kaybolma problemi yaşayanlar destekden veya forumumuzdan bize ulaşmadıkları taktirde iade gerçekletiremeyiz, bildirilen bakım çalışması tamamlandıktan 24 saat sonra ( Pazartesi sabahından itibaren ) bildirilen hesaplar incelenecek ve iade işlemi gerçekleştirilecek yaşanan bu sorun nedeniyle özür dileriz telafisi sunulacaktır.
İyi oyunlar.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)