kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

İşinize yarayacak questler burda [GÜNCELENİYOR]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TLEsEsLm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar forumda bir çok quest var ama ben hepsini ve kendi yaptıklarımı sizler ile bir konu altında paylaşmak istiyorum hem böylelikle aradığınızı daha çabuk bulabilirisniz, ayrıca ALINTI olan konuların yanına alıntıdır diye yazıp alıntı linkine orjinal konun linki knulmaktadır...
ve sürekli güncellenecektir...

Oyuna giriş yapıldığında şebnem özelliklerini kalıcı yapma [ALINTIDIR]

PHP:
quest kurulumu ;

1.İşlem : Filezilla Acılır ve /usr/game/share/locale/turkey/quest dizinine giderek Bl4ckeagle.quest Adlı dosyayı atınız.
2.İşlem : Putty Acınız Ve Login olunuz Sonra cd /usr/game/share/locale/turkey/quest komutu vererek.
3.işlem : Ve Sonra ./qc Bl4ckeagle.quest yazınız
4.işlem : Ve Oyunda /reload q çekiniz yeni karakter acınız ve deneyiniz  Simdiden Hayırlı Olsun

Link :
VirusTotal :

Offical Karanlık Millet Görevi [ALINTIDIR]

Görevin İşleyişi ve ne ödüller veriyor öğrenmek istiyorsaniz buradan bakabilirsiniz.

Şimdi Linklere Geçelim

Oyun İçi Sıralama Questi [ALINTIDIR]

Merhaba Arkadaşlar forumlarda dolanırken buldugum bir quest oyun içinde npc den link 15 Kişinin Sıralamasına bakabiliyorsunuz
quest :
Sıralama
+
İsim
+
Level
+
Exp
'sini gösterir.

Gerekli Dosya :

Virüs Taraması :

Son düzenleme:
Merhabalar , ıyı forumlar dılerım.

Bu questler daha onceden paylasıldı sende yazmıssın zaten alıntıdır dıye , fakat bu questlerı boyle alıntıdır yazıp paylasan bır arkadasımız daha var , vıdeo vb. de cekıyor questlerı deneyıp koyuyor , lutfen acılan konuları tekrar tekrar acmayın.

Alıntı yapılan konu lınkı : http://www.turkmmo.com/metin2-priva...15631-questleri-paylasiyorum-guncel-konu.html

Bıldırıldı.

Bu arkadaş kendi yaptıgı questleri paylaşmakda, ben ise dışarıdan ve forumdan bulduklarımı paylaşıyorum ve dikkat ederseniz kimsenin hakkını yemiyorum alaıntı olanların yanına alıntıdır yazılmakda ve orjinal link konulmakda ayrıca burda mesaj kasma gibi bir amacım yok 1 quest için ayrı ayrı konu açacagıma 100 quest için bir konu açma düşüncesidir bu bölüm kurallarında böyle bi yasaklama olmadıgını düşünüyorum

ve ayrıca o arkadaşın alıntı yapmıyor, yapsa bile alıntıdır deyip linklerini koymuyor haa video gelince hepsi quest yükleme videosudur.
bende yapararım bir tane nasıl quest yüklenir diye hepsine yeterli olur zaten quest yüklemyi bilmeyen Metin2 Pvp Server açmaz..

İyi forumlar...

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri