noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
bencemal 1
bencemal
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

[ANDROİD] Root Nedir ve Nasıl Yapılır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emolcan2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Bu konunun burda ne işi var ? bu android telefonda tam erişim için kullanılan bir metod ne işi var oyun dünyasında ? ayrıca sabitte bunu kim sabite almış ?

Bu konunun burda ne işi var ? bu android telefonda tam erişim için kullanılan bir metod ne işi var oyun dünyasında ? ayrıca sabitte bunu kim sabite almış ?

Forumumuz da android bölümü olmadığı için en uygun yer bura diye düşündüm sabite s.mod arkadaşlardan biri aldı.

Forumumuz da android bölümü olmadığı için en uygun yer bura diye düşündüm sabite s.mod arkadaşlardan biri aldı.

Oyun dünyası ile hiçbir alakası yok forumda android blümü açılmasını istersin ilk önce sonra açarsın ayrıca bu genel bir konu değil bu anlatılan samsung genelinde yapılır diğer markalarla uyuşmaz .Demekki süper moderatörlüğü haketmeyenlerde varmış.

Oyun dünyası ile hiçbir alakası yok forumda android blümü açılmasını istersin ilk önce sonra açarsın ayrıca bu genel bir konu değil bu anlatılan samsung genelinde yapılır diğer markalarla uyuşmaz .Demekki süper moderatörlüğü haketmeyenlerde varmış.

haketmeyenlermi ? onu beni terfi eden bilal abime sor haketmişmiyim haketmemişmiyim? tartışma çıkarmayı alışkanlık haline getirme . konu niye kilitliyorsun ? belki başka bölümler aklımıza gelmedi sadece buraya sabitledim. işletim sistemlerine taşındı ve tekrar sabitlendi !.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri