Setine vs dediğinde 5 1 verdim eline setim nerde ? ağlayıp kaçtın şimdi burdan gelip te bana ahkam kesme alırlar havanı gelen geçen kesiyor zaten seni zoruna gitmiş belli ki
sen suna korkuyorumda tek dalmıyorum desene
5 1 verdik eline süt kuzusu oldun tabi
tekken gene geberirsin diye adlamıyosun bakıyosun birisi bana dalıyor kosa kosa geliyorsun adam gidince toz oluyosun
5 1 verdik eline süt kuzusu oldun tabi
tekken gene geberirsin diye adlamıyosun bakıyosun birisi bana dalıyor kosa kosa geliyorsun adam gidince toz oluyosun
çölde kesiliyor diyorsun ama setine vs de 5 1 geberiyorsun sesin soluğun çıkmıyor setide vermiyorsun cocuklar gibi ağlayıp çölden kaçıyorsun kim kimi kesmiş oluyor aceba
çölde kesiliyor diyorsun ama setine vs de 5 1 geberiyorsun sesin soluğun çıkmıyor setide vermiyorsun cocuklar gibi ağlayıp çölden kaçıyorsun kim kimi kesmiş oluyor aceba![]()
bu kişiliği bozuk insanı kaile almana gerek yok..Videodan önce kesilince şeftali içion dedi.Şeftalisiz kes setimi vercem veryenene anasını bilmem ne dedi.Sonuç ortada .Video sonuna baksana şeftalisi var keser yazmış
Bu mahlukattan ne beklersinki
bu kişiliği bozuk insanı kaile almana gerek yok..Videodan önce kesilince şeftali içion dedi.Şeftalisiz kes setimi vercem veryenene anasını bilmem ne dedi.Sonuç ortada .Video sonuna baksana şeftalisi var keser yazmışBu mahlukattan ne beklersinki
![]()
banada setine vs dedi attık 5 1 öldü ortada ne set var ne bi item seftali dedi banada videoya rağmen
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)