berkmenoo 1
berkmenoo
farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Magnatron İftira Atıp DURMA FulSped Sende ;)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan JoKeRz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Setine vs dediğinde 5 1 verdim eline setim nerde ? ağlayıp kaçtın şimdi burdan gelip te bana ahkam kesme alırlar havanı gelen geçen kesiyor zaten seni zoruna gitmiş belli ki :D

sen suna korkuyorumda tek dalmıyorum desene :D 5 1 verdik eline süt kuzusu oldun tabi :D tekken gene geberirsin diye adlamıyosun bakıyosun birisi bana dalıyor kosa kosa geliyorsun adam gidince toz oluyosun :D

çölde kesiliyor diyorsun ama setine vs de 5 1 geberiyorsun sesin soluğun çıkmıyor setide vermiyorsun cocuklar gibi ağlayıp çölden kaçıyorsun kim kimi kesmiş oluyor aceba :D

çölde kesiliyor diyorsun ama setine vs de 5 1 geberiyorsun sesin soluğun çıkmıyor setide vermiyorsun cocuklar gibi ağlayıp çölden kaçıyorsun kim kimi kesmiş oluyor aceba :D

bu kişiliği bozuk insanı kaile almana gerek yok..Videodan önce kesilince şeftali içion dedi.Şeftalisiz kes setimi vercem veryenene anasını bilmem ne dedi.Sonuç ortada .Video sonuna baksana şeftalisi var keser yazmış :D Bu mahlukattan ne beklersinki :)

bu kişiliği bozuk insanı kaile almana gerek yok..Videodan önce kesilince şeftali içion dedi.Şeftalisiz kes setimi vercem veryenene anasını bilmem ne dedi.Sonuç ortada .Video sonuna baksana şeftalisi var keser yazmış :D Bu mahlukattan ne beklersinki :)

banada setine vs dedi attık 5 1 öldü ortada ne set var ne bi item seftali dedi banada videoya rağmen :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri