Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Şimdi arkadaşlar herkes demirci hilesinin demirci terini silerken olduğunu sanıyor ama bana göre böyle değildir.Herşeyden önce bu hile değil taktiktir.Benim taktiğim + basmanın şansını artırabiliriz mesala bir + basmanın %30 olmasınımı istersiniz yoksa %80 olmasını istersiniz tabiki %80 diceksiniz tabi.Şimdi diceğim hile de budur.Şimdi arkadaşlar 1köye gidelim ve ordaki yaşlı kadına falınıza baktırın ve çok iyi şans çıkasıya kadar baktırın o şans çıktıktan sonra vakit kaybetmeden hemen 2 köye demirciye gidin ve 1kademe basın (sadece 1 kademe)EN ÖNEMLİ YERİ BURASI ve hemen oyundan çıkın.VE oyuna girmeden 30 dk bekleyin ve ch değiştirerek oyuna tekrar girin ve 1kademe daha basın ve hemen yine oyundan çıkın ve böyle böyle en az 30dk da bir 1kademe basın.Ve böylece kademe kademe basın ama bunu bir gün içerisinde yapın Ama bu söylediğim KESİNLİKLE HİLE DEĞİLDİR SADECE +BASMA ŞANS ARTIRMA TAKTİĞİDİR
EMEĞE SAYGI

+REP PLS:f68:
BÖYLECE BEN BU TAKTİKLE
+7 ABANOZ KÜPE
+8 GÜMÜŞ BİLEZİK
+9 SAVAŞ KALKANI
+8 ASKERİ TIRMIK
+7 DOLUNAY
+7 KIRMIZI DEMİR PALA BASTIM
AMA BU TAKTİKLE +5 ABONOZDA YANDI:f68:ONUDA BELİRTİĞİYİM.
BASMAK VE BASMAMAK SİZİN ELİNİZDE ARKADAŞLAR
EMEĞE SAYGI

+REP PLS:f68:BÖYLECE BEN BU TAKTİKLE
+7 ABANOZ KÜPE
+8 GÜMÜŞ BİLEZİK
+9 SAVAŞ KALKANI
+8 ASKERİ TIRMIK
+7 DOLUNAY
+7 KIRMIZI DEMİR PALA BASTIM
AMA BU TAKTİKLE +5 ABONOZDA YANDI:f68:ONUDA BELİRTİĞİYİM.
BASMAK VE BASMAMAK SİZİN ELİNİZDE ARKADAŞLAR
tebrikler heves bırakmadın tam da yapacaktım tebrik ederim hemde ilkinde ne yandı dolnaymı kdp mi :d
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)