- Konular
- 3,937
- Reaksiyon Skoru
- 200
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 11 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 266
- MmoLira
- -781
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
- Aygıtı kaldırıp daha sonra yeniden yükleyin:
- [FONT=WOL_Bold]Başlat[/FONT] düğmesinitıklatın, [FONT=WOL_Bold]Denetim Masası[/FONT]'nı tıklatın, [FONT=WOL_Bold]Donanım ve Ses[/FONT]'i ve ardından [FONT=WOL_Bold]Bluetooth Aygıtları[/FONT]'nı tıklatın.
- Çalışmayan Bluetooth aygıtını ve ardından [FONT=WOL_Bold]Kaldır[/FONT]'ı tıklatın.
- [FONT=WOL_Bold]Ekle[/FONT]'yi tıklatın, aygıtın üzerindeki sıfırlama düğmesine basın (veya üreticinin yönergelerini izleyerek aygıtı bulunabilir duruma getirin), [FONT=WOL_Bold]Aygıtım kuruldu ve bulunmaya hazır[/FONT] onay kutusunu seçin ve [FONT=WOL_Bold]İleri[/FONT]'yi tıklatın.
- Aygıt bulunamazsa, önceki adımı yineleyin. Aygıt bulunursa, aygıtı seçin ve ardından [FONT=WOL_Bold]İleri[/FONT]'yi tıklatın.
- Sihirbazda, kalan yönergeleri izleyin.
- Aygıtın açık olduğundan ve pillerinin değiştirilmesinin gerekmediğinden emin olun.
- Bilgisayarınızın Bluetooth bağdaştırıcısının takılı ve açık olduğundan ve aygıtın açık ve bulunabilir olduğundan emin olun. Bulunabilirliği nasıl etkinleştireceğinizden emin değilseniz, aygıtla birlikte gelen yönergeleri okuyun veya üreticinin web sitesini denetleyin.
- Aygıtı doğru programı kullanarak yüklediğinizden emin olun. Doğru programı kullanmadıysanız, aygıtı yeniden yükleyin.
- Yazıcı için aşağıdaki adımları izleyin:
- [FONT=WOL_Bold]Başlat[/FONT] düğmesi, [FONT=WOL_Bold]Denetim Masası[/FONT], [FONT=WOL_Bold]Donanım ve Ses[/FONT], [FONT=WOL_Bold]Yazıcılar[/FONT] ve ardından [FONT=WOL_Bold]Yazıcı ekle[/FONT]'yi tıklatarak Yazıcı Ekle'yi açın.
- Cep telefonu için, Bluetooth kablosuz teknolojisi bilgisayarınıza yüklenmişse, Bluetooth Aygıtı Ekleme Sihirbazı'nı kullanın. Bunu yapmak için, aşağıdaki adımları izleyin:
- [FONT=WOL_Bold]Başlat[/FONT] düğmesinitıklatın, [FONT=WOL_Bold]Denetim Masası[/FONT]'nı tıklatın, [FONT=WOL_Bold]Donanım ve Ses[/FONT]'i ve ardından [FONT=WOL_Bold]Bluetooth Aygıtları[/FONT]'nı tıklatın.
- [FONT=WOL_Bold]Ekle[/FONT]'yi tıklatın.
- Klavye veya fare için, Bluetooth kablosuz teknolojisi bilgisayarınıza yüklenmişse, Bluetooth Aygıtı Ekleme Sihirbazı'nı kullanın. Bunu yapmak için, aşağıdaki adımları izleyin:
- Bilgisayarınıza kablolu bir klavye veya fare bağlayın.
- [FONT=WOL_Bold]Ekle[/FONT]'yi tıklatın.
- Aygıt bilgisayarınızın kapsamı dışında veya fazla yakınında olabilir. Bilgisayarınızın yakınına veya biraz uzağına taşımayı deneyin.