shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Hikaye Ekle

Bluetooth Etkin Aygıtımı Tanımıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SwordMaster
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 311

SwordMaster

Level 14
TM Üye
Konular
3,937
Reaksiyon Skoru
200
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 11 Ay 4 Gün
Başarım Puanı
266
MmoLira
-781
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

• Aygıtı kaldırıp daha sonra yeniden yükleyin:
    • [FONT=WOL_Bold]Başlat[/FONT] düğmesini
      4f6cbd09-148c-4dd8-b1f2-48f232a2fd33_47.png
      tıklatın, [FONT=WOL_Bold]Denetim Masası[/FONT]'nı tıklatın, [FONT=WOL_Bold]Donanım ve Ses[/FONT]'i ve ardından [FONT=WOL_Bold]Bluetooth Aygıtları[/FONT]'nı tıklatın.
    • Çalışmayan Bluetooth aygıtını ve ardından [FONT=WOL_Bold]Kaldır[/FONT]'ı tıklatın.
    • [FONT=WOL_Bold]Ekle[/FONT]'yi tıklatın, aygıtın üzerindeki sıfırlama düğmesine basın (veya üreticinin yönergelerini izleyerek aygıtı bulunabilir duruma getirin), [FONT=WOL_Bold]Aygıtım kuruldu ve bulunmaya hazır[/FONT] onay kutusunu seçin ve [FONT=WOL_Bold]İleri[/FONT]'yi tıklatın.
    • Aygıt bulunamazsa, önceki adımı yineleyin. Aygıt bulunursa, aygıtı seçin ve ardından [FONT=WOL_Bold]İleri[/FONT]'yi tıklatın.
    • Sihirbazda, kalan yönergeleri izleyin.

• Aygıtın açık olduğundan ve pillerinin değiştirilmesinin gerekmediğinden emin olun.
  • Bilgisayarınızın Bluetooth bağdaştırıcısının takılı ve açık olduğundan ve aygıtın açık ve bulunabilir olduğundan emin olun. Bulunabilirliği nasıl etkinleştireceğinizden emin değilseniz, aygıtla birlikte gelen yönergeleri okuyun veya üreticinin web sitesini denetleyin.
  • Aygıtı doğru programı kullanarak yüklediğinizden emin olun. Doğru programı kullanmadıysanız, aygıtı yeniden yükleyin.
    • Yazıcı için aşağıdaki adımları izleyin:
      • [FONT=WOL_Bold]Başlat[/FONT] düğmesi
        , [FONT=WOL_Bold]Denetim Masası[/FONT], [FONT=WOL_Bold]Donanım ve Ses[/FONT], [FONT=WOL_Bold]Yazıcılar[/FONT] ve ardından [FONT=WOL_Bold]Yazıcı ekle[/FONT]'yi tıklatarak Yazıcı Ekle'yi açın.

• Cep telefonu için, Bluetooth kablosuz teknolojisi bilgisayarınıza yüklenmişse, Bluetooth Aygıtı Ekleme Sihirbazı'nı kullanın. Bunu yapmak için, aşağıdaki adımları izleyin:
        tıklatın, [FONT=WOL_Bold]Denetim Masası[/FONT]'nı tıklatın, [FONT=WOL_Bold]Donanım ve Ses[/FONT]'i ve ardından [FONT=WOL_Bold]Bluetooth Aygıtları[/FONT]'nı tıklatın.
      • [FONT=WOL_Bold]Ekle[/FONT]'yi tıklatın.

• Klavye veya fare için, Bluetooth kablosuz teknolojisi bilgisayarınıza yüklenmişse, Bluetooth Aygıtı Ekleme Sihirbazı'nı kullanın. Bunu yapmak için, aşağıdaki adımları izleyin:
      • Bilgisayarınıza kablolu bir klavye veya fare bağlayın.
      • [FONT=WOL_Bold]Ekle[/FONT]'yi tıklatın.

• Aygıt bilgisayarınızın kapsamı dışında veya fazla yakınında olabilir. Bilgisayarınızın yakınına veya biraz uzağına taşımayı deneyin.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri