HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Öncelikle Merhaba Arkadaşlar.
Lonca arıyorum. Yaşım 17.
Çok sağlam,En güçlü lonca,çok online olan vs. öyle loncalarda gözüm yok. Gireceğim loncada samimi olabileceğim güvenebileceğim bana güven verecek 3-5 dostum olsun yeter. Birlikte birşeyler yapalım istiyorum arkadaşlar. Yaklaşık 3 haftadır server ve istediğim gibi bir lonca arıyorum. Fakat malesef bulamadım ve buraya konu açmaya karar verdim.
RaidCall. TeamSpeak. Skype... Emek server. Ws lik server her iki çeşit serverda oynayabilirim. Loncası olanlardan mesaj bekliyorum.
İyi Forumlar...
Lonca arıyorum. Yaşım 17.
Çok sağlam,En güçlü lonca,çok online olan vs. öyle loncalarda gözüm yok. Gireceğim loncada samimi olabileceğim güvenebileceğim bana güven verecek 3-5 dostum olsun yeter. Birlikte birşeyler yapalım istiyorum arkadaşlar. Yaklaşık 3 haftadır server ve istediğim gibi bir lonca arıyorum. Fakat malesef bulamadım ve buraya konu açmaya karar verdim.
RaidCall. TeamSpeak. Skype... Emek server. Ws lik server her iki çeşit serverda oynayabilirim. Loncası olanlardan mesaj bekliyorum.
İyi Forumlar...
Konu açarken ÖNEK'leri kendinize uygun bir biçimde seçmelisiniz. ( Lonca Arıyorum : - Lonca Tanıtımı : )
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)