- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 8 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 25
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Öncelikle Merhaba Arkadaşlar.
Lonca arıyorum. Yaşım 17.
Çok sağlam,En güçlü lonca,çok online olan vs. öyle loncalarda gözüm yok. Gireceğim loncada samimi olabileceğim güvenebileceğim bana güven verecek 3-5 dostum olsun yeter. Birlikte birşeyler yapalım istiyorum arkadaşlar. Yaklaşık 3 haftadır server ve istediğim gibi bir lonca arıyorum. Fakat malesef bulamadım ve buraya konu açmaya karar verdim.
RaidCall. TeamSpeak. Skype... Emek server. Ws lik server her iki çeşit serverda oynayabilirim. Loncası olanlardan mesaj bekliyorum.
İyi Forumlar...
Lonca arıyorum. Yaşım 17.
Çok sağlam,En güçlü lonca,çok online olan vs. öyle loncalarda gözüm yok. Gireceğim loncada samimi olabileceğim güvenebileceğim bana güven verecek 3-5 dostum olsun yeter. Birlikte birşeyler yapalım istiyorum arkadaşlar. Yaklaşık 3 haftadır server ve istediğim gibi bir lonca arıyorum. Fakat malesef bulamadım ve buraya konu açmaya karar verdim.
RaidCall. TeamSpeak. Skype... Emek server. Ws lik server her iki çeşit serverda oynayabilirim. Loncası olanlardan mesaj bekliyorum.
İyi Forumlar...
- Konular
- 22
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 3 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
6336632 gel kardes konusak MarJinaL Loncası
- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 8 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 25
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Güncel...
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)