HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ely 2 de oynuyorum
Birleşimden sonra metinlerden düşen binekleri seyisten binmek için alabiliyoruz ama savaş bineği haline çevirmek için seyiste herhangi bi seçenek bulunmuyor. patchden önce böyle bir sorun yoktu ama birleşmeden sonra bu sorun ortaya çıktı.
yeni oyunda binekler kalkacak mı yoksa sorun mu var bilemiyorum
bir bakarsanız çok iyi olur
+ olarak pazar kurarken normal paket çok sıkıntı yapıyor, eskilerde olduğu gibi ipek bohçayı geri getirirseniz gerçekten mutlu oluruz
iyi çalışmalar
Birleşimden sonra metinlerden düşen binekleri seyisten binmek için alabiliyoruz ama savaş bineği haline çevirmek için seyiste herhangi bi seçenek bulunmuyor. patchden önce böyle bir sorun yoktu ama birleşmeden sonra bu sorun ortaya çıktı.
+ olarak pazar kurarken normal paket çok sıkıntı yapıyor, eskilerde olduğu gibi ipek bohçayı geri getirirseniz gerçekten mutlu oluruz
iyi çalışmalar
Son düzenleme:
Ely 2 de oynuyorum
iyi çalışmalar
Mutasyon Parşömenleri çantanızda varsa Binek Mühürünü seyisin üzerine bırakın yükseltecektir.
İtem artılar gibi mühürü seyisin üzerine bırakın.
İpek bohça ile ilgili önerinizi dikkate alıcam