Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
xranzei 1
xranzei
Agresifizm 1
Agresifizm
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Metin2Two Orjinal Orta Files

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan INCLUDING
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Para için bu kadar küçülmeyin. Files zaten benim filesim ve zaten wareze düştü bu files. Sana benim emeğimi satma hakkı nerden doğuyor ? Ama merak etmeyin 1 hafta içinde bu filesi tekrardan toparlayıp paylaşacam en azından sizin gibi ekmek düşmanlarına iş düşmez.

Peki Sen Offical Kostüm Sistemini Satıyorsun Maxmi Den Calıp Calıp Maxmi Deki De Offical

Kostüm Sistemi Oda Ekli Kendin Calıosun Artislik Yapma Bali Yegenim Hem Calıp Calıpda İftira Atıosunuz TwoFiles Ne

AntiMt2 Server Filesi İle Kodlamıssın Havamı Atıosun Git Kilodunla Oyna Bakalım Sen

Peki Sen Offical Kostüm Sistemini Satıyorsun Maxmi Den Calıp Calıp Maxmi Deki De Offical

Kostüm Sistemi Oda Ekli Kendin Calıosun Artislik Yapma Bali Yegenim Hem Calıp Calıpda İftira Atıosunuz TwoFiles Ne

AntiMt2 Server Filesi İle Kodlamıssın Havamı Atıosun Git Kilodunla Oyna Bakalım Sen

Kardeş Sen Ne Utanmaz Adamsın Hadi Anladık Bir Hata Ettin Açtın Konuyu Birde Üstemi Çıkıyorsun ?

MetinTwo Files Orta Files Olmadan Öncede Vardı TR Tipiydi. Maxmi Filesinden 5-6 Ay Önce Yapıldı.
Adam Kaç Yıllık Profesyonel MaXmi Yapacakta Omu Yapamayacak Yaptığı Sistemleri Verdiği Uğraşları Bilsen .... Kimse Kimsenin Paylaştığını Geliştirmeyecekse Ve Emeğini Satmaya Layık Görmeyecekse Ticaret Niye Var. O MetinTwo Sahibi Arkadaş Emeğiyle Yapıyor Onları. Neyi Çalacak ? Maxmi'nin Server Alt Yapısı Ne Biliyor musun ? Alman Filesi. Bu Piyasada qarezz01 Files Paylaşmasaydı Türkiye'de Server Files Çıkar mıydı Sanıyorsun ? Oldu O Zaman Files Alt Yapısı Senin Olacak . Metin2 Yapan Firma Ymir Gibi Olalım 500 Eleman Falan Komple Files Yazalım. Alt Yapı Kullandı Diye Adamı Suçlayamazsın. İster Maxmi Kullanır İster Anti İster qarezz İster apo İster tolqaanac İster Yankeelady İster Skysoul. Bu Adamlar Bunları Ücretsiz Paylaşmış Zaten Onlar Derdinde Değilde Sen mi Derdindesin ? Bekleyin Arkadaşlar Files Lisanslama İşlemi İle Geri Döneceğim Allah İzin Verirse.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri