berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Gm arayanlar acil ulaşsın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan wdokiww
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 272

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Adınız : Doğukan

Soyadınız: Ölmez

Yaşınız : 15+

İRTİBAT: Özel Mesaj Atarak Skype Adresi Verilecektir..

İRTİBAT: Skype: king_doki_45fb@hotmail.com

İRTİBAT: RaidCall Kullanıyorum

Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz: 3 TL--- 57 GM- 1 SGA-- 1 MOD

Günlük Online Süreniz: Liseli Gençlik Okullar Dahil +3 Değişebilir..

Özelliklerim : Herkesin iyi olduğu bölüm vardır. Kiminin Prof. Navicat Bilir.. Kimisi Prof. Filezilla fttp site. v.s.. Benim iyi olduğum bölüm ise Reklam...

Bütün Kodları Bilmesem Bile Araştırıp Öğrenirim.. Bilmemek Ayıp Değil Öğrenmemek Ayıp ! Şimdi Bazı Arkadaşlar Kaç User Çekersin Diye Sorular Soracak Soran Arkadaşlar Hiç Yorulmayın Cevabı : Arkadaşlar User Serverin Akışına Bağlıdır.. Oyunun Filesi Güzel... İlgi Çekiciyse Neden Olmasın..
Oyunda Fazla İşe Karışmayı Sevmem Fakat Bana Sölenen Neise Onu Yaparım Konuyu Açmak Gerekirse Örneğin TL Veya En Üst Rütbeli Eventleri sen düzenle v.s derse yaparım ..Oyunda Oyuncuları Dinlemek Yerine Destek yani ticket atmalarını öneririm..İnvde Dolaşırım Fakat Gerektiği Yerde Müdahale etmek gerektiğinde İnvden Çıkarım..Profesyonellerle Yada Büyük Düşünenlerle Çalışmak İsterim .. Sizden Server Bilgilerini İsteyecek Değilim.. Sorun Olursa Bilgileri Olan Yetkili Çözeceğini Düşünürüm ..Serverde asla kimseye yardım etmem.. İtem Olur Para Olur Ne gerek var .. Verenlerede Kızarım Çünkü 1 kişiye verirsin diğerine vermessin haksızlık olur..İnsanların emeği ile yapmasını beklerim..Reklam ve Forumlardan iyi anlarım başta belirtmiştim..

Moderatör tarafında düzenlendi:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri