HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar,
Bu akşam oynanan Beşiktaş - Galatasaray maçına 1/2 oynadım, tuttu. Bilmeyenler için 1/2 demek, ilk yarı Beşiktaş önde, ikinci yarı Galatasaray önde demek. Böyle bir tahminin oranları genelde yüksek olur. 25.00 gibi..
Bende böyle oynayarak 2 TL attım ve 25 mislini yani 50 TL kazandım. Eğer 10 TL atsaydım 250 TL kazanacaktım. Ama ben genelde 2 TL'lik oynayan türdenim.
Buda resim ;
Bu akşam oynanan Beşiktaş - Galatasaray maçına 1/2 oynadım, tuttu. Bilmeyenler için 1/2 demek, ilk yarı Beşiktaş önde, ikinci yarı Galatasaray önde demek. Böyle bir tahminin oranları genelde yüksek olur. 25.00 gibi..
Bende böyle oynayarak 2 TL attım ve 25 mislini yani 50 TL kazandım. Eğer 10 TL atsaydım 250 TL kazanacaktım. Ama ben genelde 2 TL'lik oynayan türdenim.

Buda resim ;
İlk yarı maçskoru oynamışın ve ilk yarı beşiktaş 1 - 0 aldı.
Birdiğer hususta maç ertelendi kupona ödeme yapılacağını sanmıyorum
Birdiğer hususta maç ertelendi kupona ödeme yapılacağını sanmıyorum

Maçın tatil edildiğine karar alındı ve TFF raporları incelendikten sonra asıl resmii karar çıkacak. Büyük bir ihtimalle resmii karar Galatasaray galibiyeti olacak. Öyle bir karar olmasa bile 1 dakikalık bir süre oynatılacaktır. İptal edilemez çünkü 76.000 taraftar o maç için para ödedi, binlerce kişi o maç için iddaa oynadı ve sponsorlar reklam yaptı. Maç iptal olursa TFF büyük zarara uğrar ve İddaa şirketide.İlk yarı maçskoru oynamışın ve ilk yarı beşiktaş 1 - 0 aldı.
Birdiğer hususta maç ertelendi kupona ödeme yapılacağını sanmıyorum![]()

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)