Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Tek Maç Tutturdum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan iGrand
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar,

Bu akşam oynanan Beşiktaş - Galatasaray maçına 1/2 oynadım, tuttu. Bilmeyenler için 1/2 demek, ilk yarı Beşiktaş önde, ikinci yarı Galatasaray önde demek. Böyle bir tahminin oranları genelde yüksek olur. 25.00 gibi..

Bende böyle oynayarak 2 TL attım ve 25 mislini yani 50 TL kazandım. Eğer 10 TL atsaydım 250 TL kazanacaktım. Ama ben genelde 2 TL'lik oynayan türdenim. :D

Buda resim ;
sxzrp.jpg

İlk yarı maçskoru oynamışın ve ilk yarı beşiktaş 1 - 0 aldı.
Birdiğer hususta maç ertelendi kupona ödeme yapılacağını sanmıyorum :)

İlk yarı maçskoru oynamışın ve ilk yarı beşiktaş 1 - 0 aldı.
Birdiğer hususta maç ertelendi kupona ödeme yapılacağını sanmıyorum :)
Maçın tatil edildiğine karar alındı ve TFF raporları incelendikten sonra asıl resmii karar çıkacak. Büyük bir ihtimalle resmii karar Galatasaray galibiyeti olacak. Öyle bir karar olmasa bile 1 dakikalık bir süre oynatılacaktır. İptal edilemez çünkü 76.000 taraftar o maç için para ödedi, binlerce kişi o maç için iddaa oynadı ve sponsorlar reklam yaptı. Maç iptal olursa TFF büyük zarara uğrar ve İddaa şirketide. :)

Maç iptal edildi büyük olasılıkla 3-0 Galatasaray kazanacagını tahmın ediyorum.
Öte yandan Melo'ya maç cezası ve beşiktaş kulubunede saha kapatma cezası gelecegini düşünüyorum. TFF iddaa'ya göre karar vermiyor ayrıca ;)
Bu arada kazanırsan hayırlı olsun :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri